Banes Motor České Budějovice
08.10.2008,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Beroun 6:2

Motor České Budějovice
Do první třetiny vstoupili lépe domácí. Těsně po návratu vyloučeného hostujícího hráče se přesně po ledě trefil Karel Plášil. Domácí byli nadále lepší a další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Susko a Heppler se ocitli v situaci dva na jednoho. Ladislav Susko se napřáhl a prostřelil hostujícího brankáře. To vypadalo velmi nadějně pro domácí. Jenže ti pak nepochopitelně začali kupit jednu chybu za druhou. Čehož hosté využili a nejprve snížili, když si puk rukavicí do vlastní sítě srazil Prokop a posléze i vyrovnali. Po skvělé přihrávce zpoza branky se trefil nikým nekrytý berounský hráč. Hosté nadále hrozili a měli i další šance. Po nedorozumění mezi brankářem a obránci letěl puk dvakrát brankovištěm, ale naštětstí ho nikdo nesrazil. V druhé části první třetiny byli domácí zbytečně nervózní, kazili přihrávky a předváděli značně nevyrovnaný výkon.

Druhá třetina začala též velmi nervózně. Domácí měli větší šance, ale chyběl jim klid při zakončení. Hlavní hrozbu pro berounské představoval první útok Rob, Krcho, Švec. Ten se dostal do několika šancí, ale bez potřebného klidu při zakončení. Ve 30. minutě se konečně trefil při přesilové hře Tomáš Pařízek, jeho střelu k tyči brankář hostí nechytil a bylo to 3:2. Další gól vsítil pěknou střelou Luboš Rob. Hosté se prakticky během druhé třetiny nedostali do šance. Domácí přesto všechno předváděli dál velmi zmatečný a nervózní výkon. Po druhé třetině vedli 4:2.

Ve třetí třetině byl opět k vidění neurovnaný hokej. Větších šancí bylo poskromnu na obou stranách. Hosté se dostali do dvou šancí, ale obě zůstali nevyužity. Domácí se tlačili před branku hostí, ale nic moc nevymysleli. Dobré šance měli Rob a Švec, ale nedali. Pak se zničeho nic zjevil před brankou opět Tomáš Pařízek a protlačil puk do branky. Na další a poslední gól se čekalo do 58. minuty byl u něj opět Tomáš Pařízek, tentokrát po jeho přihrávce přesně střílel David Bílek. Konečný stav je tedy 6:2. S tímto výkonem by domácí měli problém s téměř každým soupeřem a na dalšího soupeře PZ Kladno by rozhodně nemohl stačit.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....