Banes Motor České Budějovice
16.09.2002,

Reportáž ze zápasu: Kladno – České Budějovice 3:1

Motor České Budějovice
Dorostenci odehráli na Kladně velmi dobrý zápas, ale na body to nestačilo. Prvních osmnáct minut byli dokonce lepším týmem na ledě, ale podařilo se jim pouze dvakrát trefit tyč kladenské branky. Ve druhé části inkasovali Jihočeši dvě smolné branky. Nejprve v přesilovce pěti proti čtyřem se Frolíkova střela nečekaně odrazila od hráče před brankou do sítě a druhý gól vstřelilo Kladno po chybě jednoho z obránců 20 vteřin před koncem třetiny. Budějovice svůj jediný gól vstřelili v přesilové hře, kdy se před brankou nejlépe zorientoval Mertl a poslal odražený puk přes ležícího brankáře do sítě. Ve 3. části však vstřelilo Kladno v 56. minutě třetí branku a bylo rozhodnuto.
Ohlasy po zápasu
Milan Stárek: "Byl to perfektní hokej, málo se vylučovalo a hrálo se nahoru dolů. Byl to letos včetně přípravy asi nejkvalitnější hokej, který jsme hráli. Oba týmy chtěly především hrát. Navíc rozhodčí byli naprosto špičkoví."
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....