Banes Motor České Budějovice
10.03.2003,

Reportáž ze zápasu: České Budějovice – Vsetín 1:2

Motor České Budějovice
Dorostenci HC ČB vstoupili v pondělí v nezvyklém čase (12:30) do semifinálových bojů svého play-off. Po vyřazení Třince 2:0 na zápasy na ně připadl další severomoravský celek, tentokrát přijeli mladí Valaši ze Vsetína. Našim mladíkům se už proti žlutozeleným tolik nevedlo a podlehli svému soupeři těsně 1:2. Přitom svěřence trenéra Hudlera v minulém měření na budějovickém ledě 1. února deklasovali 8:2.

Přitom vsetínské přehrávali o čemž svědčí poměr střel - 54:25. Vsetínští se ujali vedení v 25. minutě Kneblem a už ho do konce zápasu nepustili. Podpořeni výborným brankářem Šteflem pokořili domácí svatyni ještě jednou, ve 48. minutě zařídil dvoubrankový náskok Buš. Mladí Jihočeši už pouze v 55. minutě šikovným Mertlem snížili. K vyrovnání jim nepomohla ani závěrečná powerplay a je tak před nimi nesnadný úkol. Protivníka dvakrát za sebou porazit, aby se mohli utkat s lepším z dvojice Kladno - Slavia o mistrovský titul. Zatím se vede lépe kladenským, kteří vedou v sérii 1:0.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....