Banes Motor České Budějovice
13.03.2020, Klub

Vstupné z play-off se bude vracet

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Play-off Chance ligy se ze známých důvodů neodehraje, již prodané vstupné se tak pochopitelně bude vracet fanouškům. Pokud jste si vstupenky kupovali on-line, během příštího týdne vám přijde e-mail o vrácení platby a během následujících dalších třech pracovních dnů se vám platba automaticky připíše na účet. Pokud jste lístky zakoupili u pokladny Budvar arény, budete je tam moci vrátit, nicméně termíny vám zatím nejsme schopni, vzhledem ke karanténní situaci, sdělit.
V případě problémů s vrácením platby pište (nejdříve však koncem příštího týdne) na e-mail info@enigoo.cz nebo volejte na telefon 461 049 232 (v čase 9 - 22 hodin).

Někteří z vás fandů nás kontaktovali s tím, že si jejich vstupné za neodehrané play-off můžeme nechat. Velmi si takového postoje vážíme, nicméně technicky by bylo velmi složité identifikovat takovéto jednotlivce v množství provedených plateb. Budeme tedy rádi, pokud nám přispějete třeba tím, že zaplatíte vstupné na akci pro fanoušky, kterou chystáme na dobu, jakmile to bude možné.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....