Banes Motor České Budějovice
05.03.2004, David Lukeš

Jak na baráž?

Na baráž se připravují nejen budějovičtí hokejisté, ale i funkcionáři HC ČB, pořadatelé a pokladník. Proto Vám přinášíme důležité informace týkající se vstupenek na domácí barážová střetnutí.
Série o udržení v extralize začíná v Českých Budějovicích ve středu 17. března a pokračuje druhým zápasam opět v Budvar Aréně o den později. Již nyní je jasné, že soupeř Jihočechů vzejde z dvojice Jihlava, Beroun. Na všechna domácí utkání platí permanentky, pro ostatní fanoušky se pokladny otevřou v pondělí 15. a v úterý 16. března vždy mezi 13. a 17. hodinou. V tyto dny budou k mání lístky pouze na oba zápasy dohromady. Cena těchto dvoulístků byla stanovena na 150 Kč (sezení) a 100 Kč (stání).

Pokud nebudou ve středu vstupenky vyprodány, bude možné vždy před konkrétním zápasem zakoupit lístek pouze na tento zápas (opět od 13 hodin), a sice za 100 Kč (sezení) a 60 Kč (stání).

Pro majitele kupovaných permanentek a "double vstupenek" na oba zápasy dohromady je připraveno slosování o hodnotné ceny. Věřme, že kromě šťastných výherců budou mít radost i ostatní diváci - z předváděné hry hokejistů HC ČB!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....