Banes Motor České Budějovice
19.03.2004, David Schlegel

Trenérská trojice se nemění, konzultantem Jaroslav Pouzar

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Generální manažer klubu HC České Budějovice ing. Jaroslav Pařízek se rozhodl přizvat do funkce konzultanta trenérské trojice tradičního jihočeského zachránce Jaroslava Pouzara. "Stávající trenérská trojice ve složení Radek Ťoupal, Ladislav Kolda a já zůstává ve funkci. V tomto smyslu se nic nemění. Rozhodli jsme se pouze ještě povolat Jardu Pouzara jako konzultanta," vysvětlil Pařízek.
"Informace, které se objevily v tisku a na teletextu, se nezakládají na pravdě. Probíhala určitá jednání, ale jejich výsledkem je, že ing. Pařízek zůstává generálním manažerem a trenérská trojice se nemění," doplnil informaci viceprezident klubu JUDr. Milan Tripes a potvrdil, že jedinou změnou je zřízení funkce konzultanta.

Informace, že na postu generálního manažera Českých Budějovic k 30. dubnu končí ing. Pařízek, kterou zveřejnila některá média, se nezakládá na pravdě. "Probíhají různá jednání, která jsou neoficiálního charakteru. Odvolávat generálního manažera klubu může pouze správní rada, která však bude zasedat až 5. dubna, tedy po skončení sezóny. Tam se bude o všem rozhodovat. Nepředjímám jakékoliv rozhodnutí," uvedl viceprezident klubu. Zároveň vysvětlil, proč byl zmiňovaným termínem Pařízkova odvolání 30. duben. "Všechny manažerské smlouvy jsou uzavřené do 30. dubna. Je jasné, že ve stávající situaci v klubu vládne určitá nervozita. Musíme teď udělat vše pro záchranu extraligy," dodal JUDr. Milan Tripes.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....