Banes Motor České Budějovice
23.03.2004, redakce

Za rok chceme zpátky

Den po sestupu českobudějovických hokejistů do druhé nejvyšší soutěže přinášíme na oficiálních webových stránkách klubu vyjádření generálního manažera HC ČB ing. Jaroslava Pařízka k současné situaci.
"Vážení hokejoví příznivci a fanoušci HC ČB,

těžko si dokážu představit, že ve svém životě zažiji horší chvíle, než kterými se prokousáváme právě teď. Klub, který jste podporovali a podporujete a za nějž spousta z Vás v různých kategoriích nastoupila, klub, pro který pracovat se mi v posledních dvou letech stalo úplnou náplní života, opouští extraligové vody.

Ze všech z nás čiší hořkost a zklamání. Spousta z Vás cítí vztek vůči managementu klubu a viní ho z pádu do první ligy. Těžko se mi před Vás předstupuje, protože těžko hledat slova, jež by ospravedlnila tak citelný neúspěch.

Přes všechno zklamání je však potřeba vzhlížet do budoucna. Všichni musíme udělat maximum pro to, aby se náš klub vrátil co nejdříve na výsluní tam, kde ho chceme vidět. Nastane čas tvrdé práce budování nového týmu a zajišťování podmínek pro klub tak, aby byl schopen návratu do extraligy. Cítím chuť a potřebu se na tomto procesu podílet. Ne pro ono "koryto", které je mi v poslední době přisuzováno, ale pro odpovědnost za současný stav a ulehčující pocit, jehož se mi může dostat v okamžiku návratu klubu mezi extraligovou elitu. Na druhou stranu ale v tuto chvíli spíš uvažuji o složení funkce a předání jí někomu jinému.

O zásadních krocích, které ovlivní další budoucnost klubu, rozhodne správní rada na svém zasedání 5. dubna. Vám příznivcům bych se chtěl pro tuto chvíli za všechny zde v klubu omluvit a požádat, abyste nadále věnovali HC České Budějovice svojí přízeň, kterou bude potřebovat."

ing. Jaroslav Pařízek

My jenom připojujeme poznámku, že ing. J. Pařízek vzhledem ke zhoršenému psychickému stavu je na zdravotní dovolené. Od pondělí je připraven odpovídat na dotazy všech fanoušků.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....