Banes Motor České Budějovice
19.04.2024, Zbyněk Rýpar

Kouč národního týmu Radim Rulík přednášel pro trenéry mládeže

Manažer mládeže Václav Nedorost velmi oceňuje práci trenéra české reprezentace Radima Rulíka, využil příležitosti, kdy národní tým trénuje v Českých Budějovicích, a oslovil ho, aby přišel k našim mládežnickým trenérům a pohovořil o náročnosti práce trenéra, která stojí nejen mnoho úsilí a nervů.

Ochota, zápal, pracovitost a náročnost. To jsou jen jedny z mnoha vlastností hlavního trenéra národního týmu České republiky Radima Rulíka. Ten si našel čas, navzdory blížícímu se Mistrovství světa v Praze, na více než hodinovou přednášku pro naše mládežnické trenéry. Jedny z prvních slov Radima Rulíka byly o jeho trenérské kariéře a o důležitosti vývoje a vzdělávání trenéra. Poté již hlavní kouč národního týmu hovořil o systému hry, který vštipuje do českých reprezentantů a jakým způsobem jim informace předává. Ukázal mnoho situací i systém meetingů. Sdělil jak důležitá je komunikace nebo hecování hráčů přímo na ledě. Mezi svým vyprávěním ochotně odpovídal na všechny otázky a na závěr prozradil svůj pohled na český hokej. Mockrát děkujeme a přejeme mnoho štěstí na blížícím se světovém šampionátu, trenére!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....