Banes Motor České Budějovice
05.02.2008, Miroslav Mayer

Žáci nastoupí proti Slavii

Č. B u d ě j o v i c e – Ve středu proběhne kompletní kolo žákovské ligy. Mužstva šesté a sedmé třídy měla v posledních dvou týdnech hodně nabitý zápasový program, sehrála šest soutěžních utkání, když si některá utkání předehrávala. Naopak mužstva osmé a deváté třídy měla dva volné víkendy. Někteří hráči je vyplnili účastí na olympiádě mládeže. Teď budou mít svěřenci trenéra Heindla (viz foto) nabitější program. Do konce února je čeká šest utkání, které výrazně promluví do celkového umístění ve skupinách.

Tuto středu čeká naše mužstva tradiční a častý soupeř – Slavia Praha. S tímto soupeřem je bilance našich mužstev vyrovnaná. Negativní bilanci má pouze šestá a deváté třída. Mužstvo šesté třídy prohrálo v základní skupině 1:3 a 1:6 . V nadstavbové části podlehlo doma těsnějším rozdílem 4:6 a tentokrát se bude snažit svou bilanci vylepšit. Sedmáci mají kladnou bilanci. V základní části zvítězili 5:0 a 2:1 , v nadstavbové části Slavia dokázala uhrát remízu 2:2 a tak jí mají sedmáci co vracet. Mužstvo osmé třídy je na tom výsledkově stejně jako sedmáci. Nejdříve dvě vítězství 3:1 a 6:1 a pak opět remíza a to 0:0 . Střelcům z tohoto mužstva v posledních utkání zvlhnul střelecký prach a tak se budou muset probudit, aby v posledním vzájemném utkání neodešlo mužstvo poraženo. Mužstvo deváté třídy odešlo ze všech vzájemných zápasů poraženo 5:3 , 9:2 a v nadstavbě dokonce 13:2 . V posledním zápase mužstvo zvítězilo a tak bude mít šanci Slavii porazit.

Mužstva šesté a sedmé třídy sehrají svá utkání v Praze, osmá a devátá třída hraje na domácím stadionu na druhé ledové ploše od 12:00 a od 14:00.

Utkání 6. a 7. třídy je odloženo kvůli vysokému počtu nemocných hráčů. Náhradní termín bude upřesněn.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....