Banes Motor České Budějovice
08.02.2008, Miroslav Mayer

Víkendové zápasy mládeže

Č. B u d ě j o v i c e – Vzhledem k reprezentační přestávce má i mládežnická hokej na tento víkend velice chudý program. Dorostenci a junioři čekají na svá utkání až do příštího víkendu, šestá a sedmá třída mají svá utkání odložena, kvůli mistrovství v krasobruslení, které se koná v Budvar aréně. Jediní, kdo sehrají svá utkání na domácím ledě budou v neděli mužstva B druhé a třetí třídy. Ostatní sehrají svá utkání na soupeřových hřištích.

Mužstva deváté a osmé třídy zajíždějí do Hradce Králové. Mužstvo deváté třídy v prvním vzájemném zápase prohrálo s Hradcem na domácím ledě divokým výsledkem 6:8 , když výsledek ovlivnil velký počet vyloučených hráčů domácích. Odseděli si celkem 98 minut a to je připravilo o vítězství. Hradec zatím získal o pět bodů více, než náš celek a určitě patří k těm mužstvům, které se dají porazit. Mužstvo osmé třídy porazilo na domácím ledě Hradec jednoznačně 5:1 a mělo by si po sérii špatných výsledků konečně spravit chuť a zvítězit. Vítězství by měla oběma mužstvům zvednout sebevědomí před těžkými zápasy s mužstvy Kladna, Litvínova a Plzně, která je v dalších kolech čekají.

Mužstvo čtvrté třídy A sehraje své utkání v sobotu v Milevsku, čtvrtá a pátá třída B hrají v neděli v Táboře. Mužstva druhé a třetí třídy A sehrají svůj miniturnaj v neděli v Písku.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....