Banes Motor České Budějovice
22.02.2008, Miroslav Mayer

Junioři a dorost změří síly s Libercem

Č. B u d ě j o v i c e - Týmy juniorů a dorostu sehrají své zápasy tento pátek proti Liberci. Pro oba týmy to bude poslední dvojkolo v sezóně. Oba týmy mají již jistou účast v play-off a bojují pouze o lepší postavení v tabulce a hlavně o sebevědomí.
Tým dorostu se vydá na zápas do Liberce. V prvním zápase v Budvar Aréně s tímto soupeřem byli na domácí úspěšnější, vyhráli 3:0. Dorostenci se musí vyrovnat se značně "poslepovaným" kádrem, ve kterém figurují i tři hráči hrající za devátou třídu. Tým hrál v posledním zápase dokonce pouze na pět obránců. V tabulce se dorostenci pohybují na sedmém místě s náskokem tří bodů před osmým Kladnem. Utkání v Liberci začíná v 17,00. V sobotu dorostenci přivítají na svém ledě Mladou Boleslav. V prvním vzájemném utkání v Mladé Boleslavi zvítězili budějovičtí hokejisté 6:3. Mladoboleslavští hokejisté už mají jistou účast v play-off. Utkání začíná ve 12,30 v Budvar Aréně.

Junioři hrají dnes v Budvar Aréně od 17,30. V prvním vzájemném utkání v Liberci dokázali junioři zvítězit 2:1. Mužstvo Liberce má na play-off pouze teoretickou šanci. Postoupili by pouze kdyby vyhráli oba poslední zápasy a to ještě za předpokladu, že ani jeden zápas nevyhraje Vsetín nebo Mladá Boleslav. Svůj poslední zápas v základní části sehrají junioři v sobotu, právě proti Mladé Boleslavi, která bude chtít jistě zvítězit. Utkání se hraje v Mladé Boleslavi od 12,00.

Aktuální tabulky si můžete prohlédnout zde:Junioři a Dorostenci

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....