Banes Motor České Budějovice
23.02.2008, Miroslav Mayer

Osmáky a deváťáky čeká Plzeň

Č. B u d ě j o v i c e - Týmy osmé a deváté třídy přivítají netradičně v neděli (zítra) na svém ledě v Budvar Aréně Plzeň. Obě mužstva se s tímto soupeřem setkají v této sezóně naposled.
Osmáci hrají své utkání zítra v Budvar Aréně od 10,00. Se svým zítřejším soupeřem mají bilanci tří zápasů se dvěma výhrami. První zápas, který se hrál v Budvar Aréně se jim podařilo vyhrát 4:3. Druhý vyhráli také 4:3, ale třetí zápas už se jim zvítězit nepodařilo a prohráli v Plzeňské Čez Aréně 4:2. Zajímavý byl hlavně poměr střel s posledních dvou zápasů s tímto soupeřem. Plzeň naše osmáky přestřílela drtivým rozdílem 93:35. Plzeň se v této kategorii pohybuje na předních místech, zatímco naše mužstvo je sedmé a má zápas k dobru.

Deváťáci hrají zítra v Budvar Aréně od 12,00. S Plzní mají bilanci tři zápasy - tři prohry. V prvním zápase rozhodla až poslední třetina, kterou prohráli 2:0 a s rozdílem dvou branek i zápas skončil - 5:3. Druhý zápas, který se hrál v Čez Aréně prohráli už v první třetině, zápas skončil 5:1 pro domácí. Poslední zápas prohráli už těsnějším rozdílem 5:4, kdy si vítězství nechali vzít až v poslední třetině. V tabulce se stejně jako u osmáků Plzeň pohybuje v přední části, zatímco naše mužstvo je v této kategorii poslední.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....