Banes Motor České Budějovice
29.02.2008, Miroslav Mayer

Žáky čeká Sparta

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci deváté a osmé třídy přivítají na svém ledě v Budvar Aréně mužstvo pražské Sparty. Mužstva sedmé a šesté třídy hrají svá utkání v Praze. Všechny třídy také nastoupí ke druhému zápasu v řadě proti celkům z Prahy.
Deváťáci v prvním a zatím jediném utkání proti tomuto soupeři prohráli vysoko 6:1. V posledních utkáních ale dokazují, že ještě umějí vyhrávat. V posledních třech zápasech se jim podařilo dvakrát zvítězit. Nejprve porazili na svém ledě Litvínov vysoko 7:4, potom sice prohráli s Plzní těsně 4:3, ale náladu si spravili hned v dalším utkání v Letňanech, kdy zvítězili 5:3. V tabulce jsou deváťáci na posledním místě, zatímco jejich soupeř se pohybuje mezi nejlepšími čtyřmi týmy v této kategorii. Utkání v Budvar Aréně začíná ve 13,00.

Mužstvo osmé třídy v prvním utkání ve sparťanské hale prohrálo 3:0. Z poledních tří zápasů si osmáci, stejně jako deváťáci, odnesli dvě výhry a stejně jako deváťáci nestačili osmáci na Plzeň, které podlehli 4:1. V tabulce jsou osmáci na osmém místě. Jejich soupeř se pohybuje stejně jako u deváťáků v popředí. Utkání v Budvar Aréně začíná zítra v 11,00.

Sedmáci vyšli ze zatím jediného střetnutí ze Spartou jako vítěz. Na svém ledě udolali hosty 6:1, čtyři branky si v tomto zápase připsal Luboš Rob. Sedmáci na rozdíl od ostatních tříd prohráli za celou sezónu zatím pouze jediný zápas, a to s Plzní v poměru 8:4. V tabulce jsou samozřejmě v popředí, zatímco jejich soupeř figuruje zhruba ve středu tabulky. Utkání v Praze začne ve 14,00.

Šesťáci první zápas proti Spartě prohráli těsně 6:5. Jinak se ale šesťákům celkem daří, po tomto prohraném utkání zvítězli ve čtyřech utkáních v řadě. Tuto šňůru narušil až Litvínov, kterému podlehli 6:2. Pro šesťáky to zítra nebude zrovna nejlehčí utkání, což se dá zjistit hned při pohledu na tabulku ve které Sparta jasně dominuje. Utkání v Praze začíná zítra ve 12,00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....