Banes Motor České Budějovice
16.05.2002, David Lukeš

Noví partneři by měli výraznou měrou pomoci s rozpočtem

Po odstoupení významných sponzorů, firmy BOSCH - domácí spotřebiče a Československé obchodní banky, mohla vzniknout obava o finanční chod budějovického celku. Do klubu ale významně vstupují noví partneři, kteří podle generálního manažera HC ČB ing. Jaroslava Pařízka významně podpoří rozpočet.
Smlouvy ještě nejsou podepsané, ale v podstatě jsme již dohodnutí," přibližuje situaci lodivod budějovického kolektivu a za slovo partner doplňuje konkrétní jména: "Nově do klubu vstupují Madeta, a. s. (bývalé Jihočeské mlékárny) a Koh-i-noor, a. s. Stávající sponzor Jihočeská plynárenská, a. s. navyšuje svůj vklad. Ředitelé zmíněných společností zaujaly posty ve správní radě." Přesnou výši rozpočtu se v současné době J. Pařízek neodvažuje odhadovat. Měla by se podle jeho slov pohybovat okolo 50 miliónů korun. "Konkrétní rozpočet ještě není hotový. Dokud nebudou podepsaní všichni hráči a vyřešené všechny přestupy, nebude to přesné."

Jednání se sponzory však nebylo jedinou oblastí, kde v posledním období Jaroslav Pařízek a sportovní a obchodní manažer Jaroslav Pouzar vyvíjeli aktivity. Rada města schválila jejich návrh na úpravu projektu rekonstruovaného zimního stadionu. "Počet V.I.P. boxů se zvýší z 8 na 10, v obloucích na jižní tribuně (strana, kde býval kotel, pozn. aut.) budou vybudované oddělené lóže," upřesňuje J. Pařízek a Jaroslav Pouzar, z jehož iniciativy tyto kroky vzešly, k tomu dodává: "Je to hlavně kvůli komfortu a aby nový stadión splňoval mezinárodní parametry. Pro nás to bude mít pochopitelně ekonomický přínos." Lóže totiž budou zájemcům pronajímány, což by mělo pomoci rozpočtu klubu.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....