Banes Motor České Budějovice
06.01.2009, Miroslav Mayer

Výsledkový servis: junioři a dorost

Č. B u d ě j o v i c e – Extraligové českobudějovické týmy juniorů a dorostu vstoupili do kalendářního roku 2009 skvěle. Oba týmy dokázali v pondělním kole svá utkání vyhrát a vylepšit si tak svou pozici v tabulce. Vítězství juniorů v domácím prostředí bylo očekávané, ale plný bodový zisk dorostu v Karlových Varech je příjemným překvapením a snad náznak zlepšení pro konec sezóny. Hráčem kola se stává Lukáš Sedlák, útočník dorostu, který přispěl k vítězství v Karlových Varech dvěmi vstřelenými brankami.

Junioři

Českobudějovičtí splnili svoji úlohu favorita v tomto utkání a potvrdili, že na domácím ledě patří k nejlepším celkům soutěže. Pardubice sice chvíli živili naději na bodový zisk,když se jim podařilo snížit na 2:1, ale domácí utkání v klidu dohráli do vítězného konce 4:1. Ke konci utkání mohl být rozdíl ve skóre i vyšší, protože domácí měli řadu šancí. Svoji stoupající formu potvrdil i Roman Horák, který zaznamenal dva body (1+1).

Tabulku juniorů naleznete ZDE!

Dorost A

Dorost A necestoval do Karlových Varů jako favorit, ale jako mužstvo, které potřebuje získávat body pro účast v play-off. Mužstvo nastoupilo stále bez zraněného nejlepšího hráče Michala Švihálka. Brzo se ujalo vedení a nezaleklo se ani vyrovnání domácích. Vítěznou branku zaznamenal Adam Přibyl. Utkání skončilo výsledkem 3:1 pro hostující tým HC České Budějovice. Českobudějovičtí dorostenci tak venku naplno bodovali po třech prohrách.

Tabulku dorostu A naleznete ZDE!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....