Banes Motor České Budějovice
11.01.2009, Miroslav Mayer

Žáci vyhráli všechna svá utkání

Č. B u d ě j o v i c e - Sobota 10.1. byla pro českobudějovická žákovská mužstva šťastným dnem. Všechna mužstva od šesté do deváté třídy svá utkání na domácím ledě vyhrála! Vzláště těší výhry osmé a devété třídy nad výbornými mužstvy z Kladna. Hráčem kola se stáva Jakub Doktor z týmu šesté třídy, který zaznamenal čtyři body (3+1).

Devátá třída

Vstup do domácího utkání s Kladnem vyšel lépe hostů, kteří sevřeli domácí a hned se ujali vedení. Mužstvo se dokázalo vzpamatovat a skvělém výkonu dokázalo svému soupeři vrátit porážku z prvního vzájemného zápasu na domácím ledě. Nakonec slavili domácí vítěztsví 6:3. Výborně zahrálo celé mužstvo. Dva hráči zaznamenali dvě branky Karel Plášil a David Bílek (viz foto), která navíc zaznamenal i tři body v pátečním zápase dorostu B. Domácí tak úspěšně vstoupili do nadstavbové části soutěže.

Osmá třída

Osmička zatím všechna svá utkání s Kladnem vyhrála a tuto tradici dodržela i v sobotním utkání, ale nutno přiznat, že měla v závěru utkání na své straně i sportovní štěstí. Kladenští totiž dotahovali a nechybělo mnoho a vyrovnání viselo ve vzduchu. Nakonec utkání skončilo těsným vítězstvím domácích 5:4. Dvě branky zanamenal David Ruda (viz foto).



Sedmá třída

Sedmička měla za soupeře Kobru Praha. O výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto již v první třetině zápasu. Domácí byli jasně lepší a svoji přavahu vyjádřili i mnoha brankami. Konečné skóre zápasu bylo 10:1 pro domácí tým. Tři branky v utkání zaznamenal Jan Marcilis.




Šestá třída

Soupeřem šesté třídy byla též Kobra Praha a soupeř také nečinil mužstvu výraznější problémy. První třeina byla ještě výsledkově vyrovnaná, ale pak se již projevila síla mužstva a nakonec z toho byla výhra 8:1. Tři body (1+2) v zápase zaznamenal i František Bárta.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....