Banes Motor České Budějovice
20.01.2009, redakce

Tiskové vyjádření k případu Chábera - Posmyk

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - V posledních dnech zaznamenal hokejový klub HC MOUNTFIELD a.s. v médiích různá vyjádření, týkající se sporu s BK Mladá Boleslav a.s. o hráče Jana Cháberu a Marka Posmyka, jakož i tvrzení p. Henyše, agenta prvně jmenovaného hráče, o výpovědi hráčské smlouvy. Náš klub se tímto důrazně ohrazuje vůči veškerým nařčením o porušování smluv a zároveň uvádí, že v současné době je Smírčí komisí ČSLH, dle soutěžních řádů orgánem k tomu příslušným, řešen toliko spor o platnost odstoupení od smlouvy o přestupu hráče Posmyka a hostování hráče Chábery v klubu BK Mladá Boleslav a.s. Kompletní znění zprávy naleznete uvnitř článku!
V posledních dnech zaznamenal hokejový klub HC MOUNTFIELD a.s. v médiích různá vyjádření, týkající se sporu s BK Mladá Boleslav a.s. o hráče Jana Cháberu a Marka Posmyka, jakož i tvrzení p. Henyše, agenta prvně jmenovaného hráče, o výpovědi hráčské smlouvy. Náš klub se tímto důrazně ohrazuje vůči veškerým nařčením o porušování smluv a zároveň uvádí, že v současné době je Smírčí komisí ČSLH, dle soutěžních řádů orgánem k tomu příslušným, řešen toliko spor o platnost odstoupení od smlouvy o přestupu hráče Posmyka a hostování hráče Chábery v klubu BK Mladá Boleslav a.s. Této komisi svazu a případně soudu je náš klub připraven poskytnout veškeré důkazy na podporu svých tvrzení. Výpověď hráčské smlouvy Janem Cháberou ze dne 19.1.2009 považujeme za nedůvodnou a tvrzení jeho agenta p. Henyše, o uvedení v omyl, za nepravdivá. HC MOUNTFIELD a.s. vždy plnil své závazky vůči hráčům i ostatním smluvním partnerům a je připraven tak činit i nadále.

František Joun, generální manažer HC MOUNTFIELD

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....