Banes Motor České Budějovice
31.01.2009, Miroslav Mayer

Turnaj krajských výběrů ročníku 1994

Č. B u d ě j o v i c e - V prvním únorovém týdnu od pátého do osmého února se koná v Olomouckém kraji turnaj krajských výběrů hráčů narozených v roce 1994 a mladších. Turnaje se samozřejmě zúčastní i výběr Jihočeského kraje. Ten bude mít svoji skupinu ve Šternberku.
Turnaj krajských výběrů se pořádá jednou za dva roky. Mezitím se pořádá zimní olympiáda mládeže. V letošním roce se pořádání tohoto turnaje ujal Olomoucký kraj. Turnaje se zúčastní celkem čtrnáct krajských výběrů z celé republiky. Kraje jsou rozděleny do dvou skupin. Skupina A, ve které je i Jihočeský kraj, se odehraje na zimním stadionu ve Šternberku. Skupina B se odehraje na zimním stadionu v Uničově. Boje ve skupinách budou probíhat do sobotního večera. Vítězové obou skupin se utkají o prvenství v turnaji a druzí ze skupin o třetí místo. Ostatní mužstva již dále hrát o umístění nebudou. Hrací čas je 3x15 minut. Boje o medaile se uskuteční v Šumperku v neděli 8.února a hrací čas těchto zápasů bude 3x20 minut. Zúčastnit turnaje se mohou hráči narození v roce 1994 a mladší, kteří jsou hráči klubu v daném kraji k 1.2. 2009.

Program Jihočeského kraje

Čtvrtek 5.2.
11.45     Zlínský kraj  - Jihočeský kraj
17.00     Plzeňský kraj - Jihočeský kraj

Pátek 6.2.
 8.00     Liberecký kraj - Jihočeský kraj
15.00     Ústecký kraj - Jihočeský kraj

Sobota 7.2.
13.15     Jihočeský kraj - Moravskoslezký kraj
18.30     Jihočeský kraj - Jihomoravský kraj

Neděle 8.2.
10.00     zápas o třetí místo
14.00     zápas o první místo

Nominace Jihočeského kraje

Brankáři: David Gába (České Budějovice), Petr Havlátko (Jindřichův Hradec).

Obránci: Karel Plášil, Tomáš Prokop, Matěj Mayer, Petr Škopek, Ladislav Susko, Michael Kutiš, Jonáš Ťoupal (všichni České Budějovice), David Bernad (Písek).

Útočníci: Josef Krcho, Emil Švec, Luboš Rob, David Bílek, Václav Pašek, Václav Dlugoš, Lukáš Mareš, Tomáš Pařízek (všichni České Budějovice), Ladislav Marek, Tomáš Matiášek (Písek), Marek Chalupský (Tábor), Karel Šavrda (Strakonice).

Náhradníci: Jakub Kosař, Ondřej Heppler (oba České Budějovice), Martin Havelka (Písek), Jan Mikš (Tábor).

Trenéři: Jaroslav Formánek, Stanislav Kašpar.

Slovo před turnajem

Názor trenéra Jaroslav Formánka: Mužstvo se mi jeví dobře. Přípravné zápasy jsme sice prohráli, ale v tom hrála velkou roli únava z velkého množství zápasů. O soupeřích toho mnoho nevíme, ale tradičně silný bude určitě Moravskoslezský kraj. Já jsem znamý tím, že chci vyhrávat a s tím i odjíždíme na tento turnaj. Pokud mužstvo bude hrát kolektivně, tak určitě máme šanci na úspěch.

Ze zápasů Jihočeského výběru vám budeme přinášet na našich stránkách podrobné informace.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....