Banes Motor České Budějovice
11.02.2009, Miroslav Mayer

Víkendové zápasy žáků

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci deváté a osmé třídy hostí v sobotu v Budvar Aréně mužstvo HC Slavia Praha. Tímto zápasem také ukončí první kolo v druhé části soutěže. Žákovská mužstva sedmé a šesté třídy nastoupí proti HC Lasselsberger Plzeň, proti kterým mají zatím obě třídy 50% úspěšnost jedna výhra - jedna prohra.

Devátá třída

Devátá třída zatím jeden zápas vyhrála a jeden prohrála. První vzájemné utkání skončilo vítězstvím domácích, českobudějovičtí zvítězili 4:2. V druhém utkání byla ale lepší domácí Slavie a zaslouženě zvítězila 8:4.

Utkání začíná v sobotu v Budvar Aréně v 18,00 hodin.

Osmá třída

Osmáci první utkání, které se hrálo v Budvar Aréně, vyhráli vysoko 6:2. Druhé utkání už bylo mnohem vyrovnanější a Slavia tentokrát prohrála těsně 3:4. Očekává se, že osmička na své předchozí střetnutí se Slavií naváže a zvítězí.

Utkání začíná v sobotu v Budvar Aréně v 16,00 hodin.

Sedmá třída

Sedmička se v domácím střetnutí utká s Plzní. První zápas vyhráli českobudějovičtí s přehledem 7:4. Plzeň jim ale vysokou porážku hned v dalším utkání vrátila a zápas skončil 7:4 pro domácí. Plzeňští ve svém posledním utkání porazili Kobru Praha 9:1.

Utkání začíná v sobotu v Budvar Aréně v 13,00 hodin.

Šestá třída

Šesťáci první utkání s Lasselsbergerem vyhráli 6:3. Druhé utkání bylo ale jednoznačné a českobudějovičtí v něm podlehli vysoko 9:2. V posledním kole porazila Plzeň Kobru Praha 8:1.

Utkání začíná v sobotu v Budvar Aréně v 11,00 hodin.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....