Banes Motor České Budějovice
15.02.2009, Miroslav Mayer

Výsledky žáků proti Slavii a Plzni

Č. B u d ě j o v i c e - Žáci deváté třídy si v sobotu poradili se Slavií, která přijela oslabena 5:3. Osmáci si proti stejnému soupeři připsali pouze bod za remízu 2:2. Sedmá třída přivítala na svém ledě Plzeň, která ale díky poslední třetině zvítězila o gól 3:2. V utkání šesťáků nakonec strhli českobudějovičtí vítězství na svou stranu poslední třetinou, kterou vyhráli 4:1, konečný výsledek byl 5:2. Hráčem víkendu se stal Emil Švec, který si ke třem bodům (2+1) za devítku připsal v neděli i gól za dorost B.

Devátá třída

Deváťáci hráli se Slavií, která hrála ve značně oslabené sestavě. Českobudějovičtí jí zaslouženě porazili. První třetinu sice prohráli 1:0, ale i tak dokázali nakonec Slavii porazit 5:3. Tři body v zápase si připsali hned tři hráči Emil Švec (2+1), Josef Krcho (2+1) a Luboš Rob (1+2).

Osmá třída

Osmáci neměli k dispozici zrovna velké množství hráčů. Hráli pouze na dvě obrany a osm útočníků. I tak ale se Slavií alespoň remizovali 2:2. Gól do šatny zaznamenal v poslední minutě první třetiny Josef Žáček (1+0).

Sedmá třída

Osmáci sehráli vyrovnané utkání s Lasselsbergerem Plzeň. První třetinu sice vyhráli 1:0. Druhou ale stejným poměrem vyhrál jejich soupeř a třetí třetina tak začínala za vyrovnaného stavu. českobudějovičtí si ale nechali vítězství vzít v poslední minutě, kdy inkasovali rozdílový gól na 2:3. Na obou českobudějovických brankách se podílel Tomáš Jáchym (1+1).

Šestá třída

Šesťáci sice prohráli první třetinu 1:0. V té druhé jim to ale hned oplatili a třetí třetina začínala za stavu 1:1. Poslední třetinu ale ovládli domácí hráči a nakonec zvítězili 5:2. Tři body v utkání si připsal i Patrik Šíma (2+1).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....