Banes Motor České Budějovice
18.02.2009, Miroslav Mayer

Žáci odehrají o víkendu další utkání

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva odehrají o víkendu 28. utkání sezóny. Devátou a osmou třídu čeká silné PZ Kladno. Sedmá a šestá třída zamíří na zápas do Berouna. Zatímco deváté a osmé třídě zbývá do konce sezóny odehrát pět zápasů, sedmá a šestá třída jich bude hrát ještě šest.

Devátá třída

Devátou třídu čeká už čtvrtý a zároveň poslední duel s Kladnem v této sezóně. Úspěšnější zatím byli českobudějovičtí hráči. První utkání sice prohráli 3:8, ale ve druhém se polepšili a na II. kladeňské hale vyhráli 2:6. Třetí utkání skončilo 6:3 pro českobudějovické. Utkání sneslo srovnání s dorosteneckým hokejem a celkově byl výsledek vůči Kladnu příliš krutý.

Utkání se hraje v sobotu na II. hale na Kladně.

Osmá třída

Osmáci také zajíždějí na Kladno. Zatím mají českobudějovičtí stoprocentní úspěšnost. První utkání vyhráli domácí těsně 3:2. Zápas rozhodla pětka Koupal - Žáček - Suchánek, která se podílela na všech třech brankách českobudějovického mužstva. V druhém utkání už budějovičtí zvítězili rozdílem třídy - 2:10. Třetí utkání bylo ale opět vyrovnané a domácí vyhráli pouze o gól - 5:4.

Utkání se hraje v sobotu na II. hale na Kladně.

Sedmá třída

Sedmáci jedou do Berouna, proti kterému se jim zatím daří bez větších problémů. Předchozí zápasy skončily výsledky 7:2 a 6:3 pro českobudějovické. Nemělo by být problémem Beroun opět porazit.

Utkání v Berouně začíná v sobotu ve 12,30 hodin.

Šestá třída

Šesťáci jsou na tom podobně. Liší se pouze výsledky předchozích utkání proti Berounu. První 4:0 a druhý 6:4 samozřejmě pro českobudějovické mužstvo.

Utkání v Berouně začíná v sobotu ve 10,30 hodin.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....