Banes Motor České Budějovice
22.02.2009, Miroslav Mayer

Sobotní výsledky žákovských mužstev

Č. B u d ě j o v i c e - Devátá třída v utkání s Kladnem uspěla a zvítězila na jejich ledě 5:2. To osmáci zachraňovali výsledek až tři minuty před koncem a nakonec si z Kladna vezou bod za remízu 2:2. Sedmácí i šesťáci si s Berounem poradili. Hráčem víkendu se stává hráč sedmé třídy Pavel Samohejl(foto není k dispozici).

Devátá třída

Deváťákům se obvykle na kladeňském zimním stadionu daří. Tato třída, od doby co hraje s Kladnem ve stejné soutěži, neztratila ani bod v jediném z šesti dosud odehraných utkání!!! Tentokrát porazili velmi dobře hrajícího soupeře výsledkem 5:2. V rychlém a tvrdém utkání se nejvíce prosadil Lukáš Mareš, který si připsal dva góly.

Osmá třída

To osmákům se tolik nedařilo. V utkání si dávali dlouho na čas. Utkání ale zachránili dvěma brankami v posledních třech minutách a utkání tak skončilo remízou 2:2. První branku českobudějovických vstřelil v 57. minutě obránce René Piegl.

Sedmá třída

Sedmička neměla v Berouně žádné velké potíže. Soupeř jí kladl větší odpor spíše jen v první třetině. V druhé třetině se utkání rozhodlo. Nakonec se stav utkání zastavil těsně před desítkou. Českobudějovičtí vyhráli 9:3. Tři body si v zápase připsal i Josef Matoušek(viz foto).

Šestá třída

Šesťáci hráli na ledě medvědů z Berouna a úvodní třetinu vyhráli dokonce 3:0. Po druhé třetině byl stav už 5:1 pro hosty. Utkání ale nakonec skončilo předpokládanou výhrou hostů 6:4. Hned tři hráči si v utkání připsali dva body. František Bárta (viz foto) (2+0), Patrik Šíma (2+0) a Jan Bárta (0+2).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....