Banes Motor České Budějovice
03.01.2010, Miroslav Mayer

Žáci úspěšní s Táborem

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva již v roce 2010 odehrála svá první kola. Soupeřem jím byl celek HC Tábor. S tímto nepříjemným soupeřem si žáci HC České Budějovice poradili dobře. Tři třídy dokázaly zvítězit. Pouze šestá třída těsně svému soupeři podlehla. Hráčem víkendu se stává brankář sedmé třídy Aleš Sova, který udržel čisté konto. To se mu ovšem podařili již potřetí v řadě!!!

Osmá třída

Kanonáda v poslední třetině

V sobotním zápase v Budvar aréně táborští borci moc radosti nezažili. Osmáci se do svého soupeře pustili, ale po první třetině bylo skóre nerozhodné 1:1. Druhá třetina už byla ve znamení domácí převahy a také branek. Ve třetí třetině již domácí hráči dominovali a nastříleli svému soupeři ještě čtyři branky a tím stanovili konečný stav zápasu na 7:2. Nejlepším hráčem v domácím dresu byl Jiří Smejkal, který zaznamenal tři body (2+1).

Sedmá třída

V zadu na nulu

Sedmička má za sebou unikátní sérii zápasů bez obdržené branky. V sobotu se jí podařilo tuto sérii dotáhnout až na tři zápasy. Něco podobného není určitě často k vidění. Tentokrát sedmácí dobře bránili, ale střelci tentokrát neměli svůj den. Nakonec stačili dvě branky v poslední třetině k vítězství 2:0. V poslední minutě se trefil i Jakub Doktor a pečetil tak domácí vítězství.

Šestá třída

Trochu smůly

Šesťáci minule zažili střelecký koncert, ale na sobotní zápas v Táboře již asi nezbyly náboje. Soupeř by z počátku lepší a vedl 2:0. Českobudějovickým hráčům se sice podařilo vyrovnat hru i skóre, ale k zisku bodů to nakonec nevedlo. Všechny body tedy zůstaly v Táboře, když zápas skončil 3:2 pro domácí. Jednu branku v zápase vstřelil i Ivan Korecký.

Pátá třída

Střelecký koncert

Páťáci svůj zápas v Táboře odehráli skvěle. Po výborném výkonu, který byl podpořen i střelbou branek nakonec zvítězili českobudějovičtí hráči 9:2. O osudu utkání bylo rozhodnuto prakticky již po první třetině, kterou vyhráli českobudějovičtí páťáci 4:1. Dva góly zaznamenali Jan Tlačil a Tomáš Stauber.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....