Banes Motor České Budějovice
02.01.2003, Václav Nedorost, Denver

Pod trenérem Granatem jsme začali hrát lepší hokej

Colorado Avalanche mělo letos znova patřit k horkým favoritům NHL. Za tímto očekáváním však hráči z "mílového" města poněkud pokulhávají. V poslední době se však začalo blýskat na lepší časy. Dvě poslední vysoké výhry pod novým koučem dávají tušit zlepšenou formu. Blíž o hře celku z úpatí Skalistých hor se opět dozvíte z další Laviny Václava Nedorosta, který sice začal dostávat na ledě víc příležitostí, ale zranění ze zápasu s Los Angeles ho na nějaký čas připravilo o šanci výrazněji se prosadit.
Ahoj,

po dvou týdnech opět píšu, co je nového za velkou louží. Tak v první řadě - začalo se nám dařit! Nevím, čím to je, ale asi největší změna je v naší hře. Před dvěma týdny vyměnili hlavního kouče Boba Hartlyho, naším hlavním trenérem se stal Tony Granato. Je to bývalý hokejista, ještě před dvěma lety válčil za žraloky ze San Jose. Změnil tak trošku taktiku a hlavně jsme začali hrát líbivý hokej. Moc často to nenastřelujeme a z toho vyplývají nějaký ty šance. Dřív jsme to pořád jenom nastřelovali a to nebylo ono. Máme v týmu hodně technických hráčů, kterým to moc nesedělo. Pod jeho vedením jsme 4 zápasy vyhráli, jeden remizovali a jeden prohráli, to je docela dobrá bilance.

Jinak jsem začal pod vedením nového trenéra víc hrát, takže s tou výměnou jsem byl rozhodně spokojený. Jenom se mi nějak nedaří střelecky. Každý zápas si vypracuju minimálně dvě tutové šance, ale zakončení je mizerný. Musím na tom hodně zapracovat, v několika případech jsem měl i smůlu, když puk z mojí hole trefil tyčku. A aby toho nebylo málo, tak v zápase s Los Angeles (6:1) jsem odehrál pouze jedno střídání. Srazil jsem se totiž s losangeleským Norströmem a zlomil si záprstní kůstku v zápěstí, které je navíc vykloubené, takže teď si na nějaký ten týden odpočinu. Moc šťastnej z toho nejsem, ale co se dá dělat, takový je hokej.

Vánoční svátky jsem prožil s mamkou, takže jsem tady nebyl sám. Přivezla mi spoustu dárků od mé rodiny z domova. Připadalo mi to, jako bych byl se všemi u nás doma. Mamka už první lednový víkend pojede domů a tak tady budu zase válčit sám. Nečeká mě nic lehkého, protože mám pouze jednu ruku zdravou, ale sádru bych měl mít jenom dva týdny, to se přece dá vydržet.

Tak to bude asi všechno, email mi dal pěkně zabrat, protože jsem používal jenom jednu ruku. Vsem u nás přeju šťastny nový rok a hlavně to zdravíčko.

Ahoj
Venca Nedorost

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....