Banes Motor České Budějovice
08.01.2003, David Schlegel

Za Vsetín nastoupil Tomáš Vak neoprávněně a zápas byl kontumován!

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - V úterním utkání České Budějovice - Vsetín nastoupil hostující útočník Tomáš Vak neoprávněně a o den později rozhodl ředitel extraligy Stanislav Šulc o jeho kontumaci ve prospěch Českých Budějovic. Uvedly to oficiální stránky českého hokeje www.hokej.cz. O tom, že Vak nemůže nastoupit kvůli předchozímu trestu ve hře včera informovaly i oficiální stránky vsetínského klubu www.hc-vsetin.cz, ovšem hráč přesto nastoupil. Redakce vsetínských stránek se dokonce pod vlivem Vakova startu za informaci na stránkách omluvila. České Budějovice se ziskem tří bodů posunuly z desátého na sedmou příčku.
"Ve věci jsme nepodnikali žádné kroky. Záležitost je plně v kompetenci ředitele extraligy pana Šulce," vyjádřil se k celé záležitosti generální manažer Českých Budějovic Jaroslav Pařízek. Stanislav Šulc byl pak v podvečer nekompromisní: "Došlo k porušení soutěžního řádu a jediné možné řešení je v tomto případě kontumace," uvedl Stanislav Šulc pro server www.hokej.cz.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....