Banes Motor České Budějovice
15.01.2003, Václav Nedorost, Denver

Chtěl jsem dres Lance Armstronga

Ahoj,
tak zase po dvou týdnech píšu, co je nového u nás v Denveru. Včera jsem byl na výměně sádry. Nejprve jsem si myslel, že mi jí úplně sundají a budu moct brzy hrát, ale zase takové štěstí jsem neměl. Udělali mi rentgen a zjistili, že to ještě není zahojený, takže jsem dostal novou sádru na další týden. Doufám, že už je to poslední týden, protože nechci, aby ze mě byl rychlobruslař.
Je to fakt neuvěřitelný, ale já mám to nejhorší zranění. Každý den ten samý program - jednu hodinu musím bruslit, samozřejmě bez puku, takže to je hrozná zábava. Pořád jenom brzdy a starty. Takhle to je celou hodku, takže odcházím z ledu po čtyřech. Tím to všechno nekončí. Mám připravený program i v posilovně. Každý den musím šlapat na kole a posilovat a protože nemůžu zapojit ruce, makám jenom na nohy a na břicho. První týden se to dalo vydržet, jenže jak to pokračuje dál a dál, tak jsem z toho celej znechucenej. Na druhou stranu, má to i svoje pozitivum, protože se udržuju v dobré kondici, takže doufám, že se mi bude dařit, až se vrátím.

Mám teď spoustu času sledovat i ostatní věci, protože s týmem nemůžu cestovat na zápasy ven. Viděl jsem, že klukům v Budějcích se začalo dařit a už jsou v elitní osmičce. Z toho mám velkou radost a přeju si, aby jim to takhle dál šlapalo. Také sleduju NHL a nestačím zírat, jak hraje Aleš Kotalík. Viděl jsem všechny zápasy Buffala minulý týden, všechny vyhráli a Kotel v nich dal dohromady šest gólů. Hraje opravdu dobře a moc mu to přeju. Také mě udivil Jaromír Jágr, co předvedl v zápase s Floridou. Neuvěřitelný! Byl k nezastavení.

Dnes - v úterý - jsme měli sponzorskou večeři a tam jsem si taky udělal po dlouhé době radost. Byla tam dražba různých basketbalových, hokejových a jiných věcí. Vydražil jsem basketbalový míč Mikea Bibbyho, což je jeden z nejlepších rozhrávačů v NBA (hraje za Sacramento) a potom se mi ještě povedlo získat boty Paula Pierce, který válí za Boston. Chtěl jsem taky dres Lance Armstronga, ale tam byla cena přes sedm tisíc dolarů a k tomu už jsem se neodhodlal.

To to bude všechno, mějte se krásně!

Váš Václav Neodrost

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....