Banes Motor České Budějovice
19.01.2014, Lukáš Dvořák

Vydražte unikátní dres AC Stadionu z retro zápasu s Mladou Boleslaví!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Utkání, které mělo za úkol připomenout první českou ligovou soutěž. To byl souboj mezi týmy ČEZ Motor České Budějovice a BK Mladá Boleslav. Právě tyto celky odehrály vůbec první utkání v roce 1937 na slepém rameni řeky Malše a hrou v tehdejších úborech chtěly tuto událost znovu připomenout. Zápas v Budvar aréně sledovalo skoro tři a půl tisíce diváků, navíc byl živě přenášen kamerami ČT Sport. A vy teď máte možnost získat hrané dresy všech hráčů domácího celku!

Retro zápas měl od začátku historický nádech. Před samotným startem duelu totiž došlo k vyvěšení dresu Františka Mizery, legendárního útočníka tehdejšího AC Stadionu České Budějovice. Ten se tak zařadil pod strop Budvar arény k dalším velikánům jihočeského hokeje.

Do aukce nyní míří všechny hrané dresy z prvního lednového střetnutí. Samotná replika je vyrobena z toho nejkvalitnějšího materiálu, navíc jsou loga i čísla domácího celku vytvořena jako výšivky. Máte možnost vydražit všechny dresy, tedy i těch hráčů, kteří do retro utkání nakonec nezasáhli.

Pokud chcete mít i vy vzpomínku na unikátní souboj dvou celků, který kopíroval ten historicky první před 77 lety, neváhejte, zapojte se a vydražte si dres vašeho oblíbeného hráče českobudějovického Motoru. Celou aukci naleznete ZDE. Příležitost na získání hraných dresů máte do 20. února do 16 hodin.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....