Banes Motor České Budějovice
02.02.2013, Michal Špírek

OFFLINE s Kovářem: Kam bych to chtěl dotáhnout? Na olympiádu...

Č. B u d ě j o v i c e - Hráč měsíce ledna Jakub Kovář odpovídal na dotazy fanoušků. Padl dotaz i na to, komu zůstane dle Kováře v ruce černý Petr v boji o desítku, přes koho vede cesta do play-off. "Přes Pardubice, ale musíme jít taky nahoru, abychom je tam udrželi," odpověděl gólman.

OFFLINE ROZHOVOR S HVĚZDOU MĚSÍCE LEDNA: JAKUB KOVÁŘ

Kovář nasbíral v hlasování v anketě Hráč měsíce 63 % hlasů (více k anketě zde) a tak jste mu mohli pokládat dotazy v offline rozhovoru.

A co v odpovědích gólmana mimo jiné zaznělo?

Oporu budějovického mužstva můžete v únoru zahlédnout v kině v novém českém filmu Zdeňka Trošky Babovřesky, jak se hokejový brankář k filmové miniroli dostal? "Bylo to přes kolegu a scénáristu režiséra pana Trošky Marka Kališe, který je velkým fanouškem budějovického hokeje. Bylo to super, už se těším na natáčení druhého dílu."

Kovář prožívá povedenou sezónu, i když její velkou část promeškal kvůli zranění. "Nikdy není jednoduché se vracet po dlouhé době. Ale myslím, že jsem to zvládl dobře, teď už jsem v pozici, kterou znám a je to o moc příjemnější, než sedět doma se zasádrovanou rukou."

Fanoušek David zaslal originální dotaz: "Ahoj Kubo, má dcera tě miluje. Můžeš si s ní dát rande, ať mám klid při fandění Motoru?" Jak se s ním Kovář vypořádal? "Já zase chci mít klid doma pane!!," odpověděl čtyřiadvacetiletý hráč s úsměvem, že tohle by mu přítelkyně asi neschválila.

Kovář v lednu též prodloužil na jihu smlouvu, jak ale sám přiznává, pro příští sezónu by preferoval zahraniční angažmá. "Už o odchodu mluvím dost dlouho a myslím, že je ten pravý čas. Pokud o mě nebude zájem, pak zůstanu věrný," přislíbil dvojnásobný medailista z mistrovství světa.

!!! OFFLINE ROZHOVOR S JAKUBEM KOVÁŘEM ZDE !!!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....