Banes Motor České Budějovice
06.02.2013, Redakce

Nakupte ve fanshopu, získejte originální dres!

HC MOUNTFIELD připravil pro své fanoušky a zákazníky ve fanshopu a an eshopu do konce základní části ojedinělou šanci, jak získat hraný dres z EUROPEAN TROPHY, který se jinak nedá nikde koupit, pouze vydražit ve speciálních sportovních internetových aukcích.

Teď si ho při troše štěstí můžete odnést i vy. Stačí k tomu jediné. Nakoupit ve fanshopu HC MOUNTFIELD minimálně za 300 Kč. Za každých 300 korun nákupu totiž zákazník obdrží kartičku, kde vyplní své jméno, kontakt a poté ji vhodí do připravené urny. Slosování pak proběhne při posledním domácím zápase základní části se Slavií Praha 26. února.

Nebudeme losovat jen dres. Vedle toho získají zájemci další ceny jako voucher k nákupu ve fanshopu HC MOUNTFIELD, podepsané ročenky celým týmem nebo kompletní sady klubových karet s podpisem hráčů extraligového mužstva.

Celá akce potrvá do 25. února a platí i pro nákup na e-shopu fanshop.hokejcb.cz. Zákazníci, kteří nakoupí, budou do osudí zařazení automaticky.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....