Banes Motor České Budějovice
03.06.2019, Klub

Permanentky 2019-20 v prodeji, novinkou je mobilní aplikace!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Sezona 2019-20 se nezadržitelně blíží a bude plná očekávání. Byla zrušena nepříjemná baráž a místo ní si postup přímo vybojuje vítěz Chance ligy. K tomu, abyste mohli pohodlně vidět všechny domácí zápasy Motoru, si stačí opět zakoupit permanentku. Podobně jako loni to lze i z pohodlí domova. "Ceny za permanentky zůstávají stejné jako v loňské sezoně. Nehraje se sice baráž, ale tu nahradí finále play-off, a i v základní části se bude v domácím prostředí hrát více zápasů a díky změně herního systému zejména těch atraktivních," vysvětluje důvody zachování cen z minulé sezony generální manažer Stanislav Bednařík. Připomeňme, že v sezoně 2019-20 odehrají týmy každý s každým jen dva zápasy (dohromady 30), načež se tabulka rozdělí a prvních 8 celků pak bude hrát mezi sebou vždy 4 vzájemné duely (celkem 28). "Je tak poměrně pravděpodobné, že letos v Budvar aréně uvidíme už v základní části třikrát Vsetín, Jihlavu nebo Chomutov, naopak týmy bez postupových ambic přijedou pouze jednou," dodává Bednařík. Příjemným vylepšením je i nová aplikace Motor České Budějovice pro chytré telefony. "Naše aplikace se dá stáhnout pro telefony s Androidem i iOS. Kromě novinek z klubu v ní najdete zajímavé funkce jako nahrání permanentky, nákup vstupenek, občerstvení či třeba gratulací na kostce," vysvětluje novinku ředitel marketingu Tomáš Kučera.

Prodloužení permanentky on-line

Už dvě sezony mohou fandové využívat moderní systém prodeje, který probíhá zejména on-line přes počítače a mobily. Stávající permanentkáři si mohou své dosavadní místo opětovně zajistit a zaplatit z domova, na stadion si přijdou následně s voucherem už jen pro samotnou permanentku, klidně třeba až před prvním zápasem (ale nejdříve 17. června). Sleva 200 Kč za věrnost je samozřejmostí. Noví zájemci o permanentky si mohou vybírat ze všech zbylých míst. Prodloužit permanentku on-line si však mohou jen ti, kteří ji měli zakoupenu na fyzickou osobu, nikoli na právnickou. Pro firemní permanentku je třeba přijít s objednávkou na sekretariát. Všichni stávající permanentkáři budou mít každopádně v systému své dosavadní místo blokované do 18. července, do té doby ho musí znovu zaplatit, ať už on-line, nebo osobně. V opačném případě budou nezaplacená místa uvolňována do prodeje.

Prodej permanentek na sekretariátu

Pokud preferujete osobní prodej, pak bude probíhat na sekretariátu klubu u pana Firmana od 17. června vždy v pondělí od 9 do 12 a od 13 do 16 hodin a ve středu od 13 do 16:30 hodin. Před přípravnými zápasy se pak bude prodávat na sekretariátu od 15 hodin do začátku utkání. V kanceláři nelze platit kartou.

Doklad o zaplacení při on-line prodeji nevydáváme. Pokud daňový doklad potřebujete, musíte si permanentku koupit na sekretariátu klubu.

Výhody spojené s permanentkou

Novou aplikaci Motor České Budějovice pro chytré telefony je nyní možné stáhnout jak pro iPhony, tak pro chytré telefony se systémem Android. Většina funkcí je určena všem, ale permanentkáři mají velkou výhodu v tom, že si mohou nahrát permanentku do mobilu nebo si mohou objednávat občerstvení na své místo. A ještě luxusnější možnosti mají členové Klubu 1928, kteří dostávají od Motoru nejen občerstvení při zápasech a hodnotné a exkluzivní dárky (v případě zájmu i přímo na ledě), ale mohou se zúčastňovat i četných klubových akcí s hráči a vedením (např. klubové divadlo, kino, Mikuláš na ledě, rozlučka se sezonou a další).

Jak to bude se vstupenkami

Ceny vstupenek pro sezonu 2019-20 zůstávají na loňských hodnotách, místo baráže je ve hře nově finále Chance ligy. "Koupit si permanentku v sezoně 2018-19 bylo hodně výhodné. V nejdražší variantě vyšel jeden domácí zápas včetně přípravy na 80 korun, k stání pak se slevou dokonce jen na nějakých 43 korun. A velmi podobně tomu může být i letos. Permanentkáře bereme jako naše nejvěrnější zákazníky a podle toho se k nim snažíme chovat," vysvětluje marketingový ředitel Tomáš Kučera.


Permanentky na celou sezonu 2019-20

Permanentní karta je platná pro všechny domácí přípravné zápasy, domácí zápasy v základní části Chance ligy ledního hokeje a všechny případné zápasy play-off.

Kategorie
Základní cena
Klub 192810 000 Kč
I. kategorie3600 Kč
II. kategorie3000 Kč
III. kategorie (stání)2100 Kč
Fanklub1950 Kč

Loňští celosezónní permanentkáři (fyzické osoby), mají nárok na věrnostní slevu 200 Kč!

Ceny vstupenek na základní část v sezoně 2019-20

Kategorie
1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kateogie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena140 Kč120 Kč100 Kč80 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letzdarma (bez nároku na sedadlo)

Ceny platí při nákupu do půlnoci den a půl před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 10 Kč.

Ceny vstupenek na případné čtvrtfinále a semifinále play-off 2020

Kategorie
1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kateogie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena220 Kč200 Kč180 Kč160 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letnemají vstup zdarma

Ceny platí při nákupu do půlnoci den a půl před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 Kč.

Ceny vstupenek na případné finále play-off 2020

Kategorie
1. kategorie (dlouhé strany)2. kategorie (rohové sektory)3. kateogie (za brankami)4. kategorie (stání)Fanklub (D3 + D4)
Základní cena250 Kč230 Kč210 Kč190 Kčpermanentní karty
Děti do 130 cm / 6 letnemají vstup zdarma

Ceny platí při nákupu do půlnoci den a půl před utkáním, pozdější nákup znamená přirážku 20 Kč.

V případě jakýchkoli problému s nákupem pište na e-mail info@sport-ticket.cz nebo volejte na telefon 461 049 232.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....