Banes Motor České Budějovice
16.09.2020, Klub

Organizace extraligových zápasů

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Pokud 24 hodin před utkáním neobdržíte SMS nebo e-mail o tom, že byla vaše permanentka nuceně zneplatněna, můžete vyrazit na hokej. Pak je třeba znát následující informace. V důsledku vládních nařízení musí být sektory v Budvar aréně rozděleny po maximálně 500 místech. Znamená to, že bude otevřeno 8 vchodů k jedotlivým sektorům, které ale neodpovídají tomu, co mají fandové na svých permanentkách. Prosíme, dbejte tak zvýšené pozornosti při čtení následujících řádků.
To zásadní stále platí. Všichni fandové v hale musí mít ochranné prostředky dýchacích cest (nos, ústa) jako jsou respirátory, roušky, ústenky, šátky, šály nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének. A musí je mít nasazené už při vstupu do haly. Je také nutné jít správným vchodem, ty jsou nově přečíslovány a pozorně si je tudíž prohlédněte

Rozdělení sektorů k jednotlivým vchodům:

Zóna 1 - sektory A1, A2, A3 - vchod na schodišti k press centru
Zóna 2 - sektory A4, a horní část A5 - klasický vchod vedle pokladny (nyní číslo 2)
Zóna 3 - sektory dolní část A5, A6, B1, B2, B3, B4, B5 a C1 - klasický vchod od řeky zcela vpravo (nyní číslo 3)
Zóna 4 - sektory C2, C3 - klasický vchod od řeky druhý zprava (nyní číslo 4)
Zóna 5 - sektor C4 - vchod přes požární schodiště od řeky vlevo
Zóna 6 - sektory C5, C6 - klasický vchod od řeky vlevo (nyní číslo 6)
Zóna 7 - sektory C7, D1, D2 - klasický vchod od letního kina (nyní číslo 7)
Zóna 8 - sektory D3, D4, D5 - vchod technickým vjezdem od letního kina

Klikněte pro zvětšení obrázku

Kam na toalety?

Rozdělení haly má několik nepříjemných důsledků. Zóny 2, 5 a 7 nemají bohužel toalety v hale a je třeba využít přenosných toalet vně haly, které jsou u letního kina a na parkovišti vedle stanu Budvaru. Toalety v zónách 4 a 6 jsou nyní kvůli nucenému rozdělení bufetů, unisex a mají tam přístup jak ženy, tak muži.

Kam na občerstvení?

Zóny 1, 2, 5 a 7 nemají bohužel přístup do bufetů uvnitř haly, využít ale mohou občerstvení mimo halu v bývalých pokladnách, u letního kina a na parkovišti, stejně jako v rohové restauraci v budově eOnu, která je nově otevřena pro všechny návštěvníky. Na všech těchto místech se bude čepovat budějovické pivo.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice