Banes Motor České Budějovice
18.04.2024, Zbyněk Rýpar

Školička bruslení se těšila velkému zájmu, přihlásilo se více než 200 dětí!

Během sezóny 2023/2024 proběhly v rámci Motorácké školky bruslení celkem tři kurzy. Na podzimním, zimním a jarním kurzu si v deseti lekcích bruslení zabruslilo více než 200 dětí! Všechny tréninky byly zaměřeny především hravou formou, aby si děti k bruslení vytvořily pozitivní vztah. Děti byly rozděleny na ledě podle bruslařských dovedností do menších skupin, aby se jim trenéři mohli co nejvíce věnovat. Na závěrečné hodině všech kurzů proběhlo společné bruslení rodičů s dětmi, kdy si rodiče vyzkoušeli základy bruslení, aby měli představu, co všechno pohyb na bruslích včetně celé koordinace těla obnáší. Děti odcházely po posledním tréninku s bruslařským odznáčkem jako malou odměnou a motivací do dalšího bruslení.

"Všechny děti si zaslouží velkou pochvalu, jak se s bruslením popasovaly a především se při učení jednotlivých dovedností nevzdávaly. Každý malý bruslař se postupnými krůčky v bruslení zlepšil. Chtěl bych také poděkovat trenérům za jejich profesionální přístup směrem k dětem," okomentoval kurzy hlavní trenér školky bruslení Jakub Čelikovský.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....