Banes Motor České Budějovice
Ohlasy po zápasu
Jan Trummer (HC České Budějovice): "Do utkání jsme vstoupili dobře, v první třetině jsme byli lepší. Možná to bylo i tím, že utkání začalo později a soupeř byl unavený z cesty. Vypracovali jsme si hodně gólových příležitostí, ale bohužel jsme byli nedůrazní v koncovce. Tím pádem jsme v utkání nedokázali odskočit soupeři více než na jeden gól. V druhé třetině jsme trochu polevili v bruslení a nedodržovali jsme taktiku. V jednom střídání nám faulovali dva hráči. Dvouminutové oslabení jsme odehráli velmi dobře, ale v závěru po malých neschodách jsme dostali branku. Třetí třetinu jsme odehráli na tři útoky a dokázali jsme si vytvořit tlak. Myslím si, že na tuto kategorii to bylo kvalitní utkání v dobrém tempu. Nejlepším hráčem byl David Ruda, Marek Chalupský a Renda Piegl.

V této věkové kategorii se kluci nemohou srovnat s tím, že je A a B tým. Měli by si uvědomovat, že hráči, kteří jsou v A týmu budou pendlovat i do B týmu. Takže hráči B týmu by měli pracovat na vysoké úrovni a nebýt uražení, když se nedostávají tolik na led. Svojí pílí a poctivou prací by si měli říkat o to, aby byli stálými hráči B týmu."

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....