Banes Motor České Budějovice
19.10.2012, Radek Papáček

Dresy HC MOUNTFIELD bude v průkrčníku zdobit znak Města Č. Budějovice

Hokejisté HC MOUNTFIELD v právě probíhají sezoně na svých dresech nosí speciální logo 85 let. Emblém umístěný na levé straně hrudi připomíná právě 85 let hokejového klubu v Českých Budějovicích a odkazuje tak na historii a tradici klubu. Originální dresy HC MOUNTFIELD nyní navíc ozdobí další symbol. V tzv. průkrčníku bude nově umístěn znak Statutárního města České Budějovice, který tak na první pohled zvýrazní příslušnost klubu právě k jihočeské metropoli.

„Zabývali jsme se velice podrobně myšlenkou, kam bychom znak města na dresech umístili. Chtěli jsme pro něj nalézt nejvhodnější, dobře viditelné a také dostatečně reprezentativní umístění. S přihlédnutím k těmto kritériím nám právě nakonec prostor průkrčníku vyšel jako nejlepší možný,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer HC MOUNTFIELD.

Inspirací pro klub byly zejména příklady jiných klubů i ze zahraničí, kdy prostor průkčníku slouží převážně k umístění symbolů s reprezentativním významem.

„Po zpracování návrhu jsme si dovolili obrátit se na Radu města České Budějovice s žádostí o souhlas s užitím znaku města na našich dresech. Jsme velice potěšeni, že žádost byla členy Rady města schválena a naše město tak nyní budeme v Tipsport extralize reprezentovat i prostřednictvím dobře viditelného znaku na oficiálních dresech,“ říká Zdeněk Blažek.

Znak města České Budějovice samozřejmě vedle hráčských dresů budou nyní obsahovat také všechny repliky fan dresů.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....