Banes Motor České Budějovice
29.06.2021, Klub

Motor a NaturaMed se doplňují!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Pro vrcholové sportovce je ohromně důležité udržovat správný poměr všech látek v těle tak, aby mohli podávat ty nejlepší výkony. Hráčům Motoru k tomu pomáhají i doplňky stravy jednoho z velkých partnerů klubu - společnosti NaturaMed. Poděkování a ocenění za podporu v minulé složité sezoně obdržel od vedení klubu za společnost NaturaMed PR and Customer Care Manager Jan Řepa, kterého jsme rovnou i vyzpovídali.
Kdy jste byl poprvé na Motoru na hokeji a jaké na to máte vzpomínky?
Myslím si, že to bylo před 14 lety, kdy jsem nastoupil do Budějovic na vysokou. Přesný termín a zápas si již nepamatuji, ale hned jsem věděl, že vyrazím na nejbližší domácí utkání. I když to byl pro mě zásah do tehdejšího studentského rozpočtu, hokej byl na misce vah velmi vysoko.

Jak těžký pro vás byl uplynulý covidový rok a mrzí vás, že jste nemohl sledovat hokej přímo v Budvar aréně?
Určitě byl těžký pro všechny. Každý musel najít způsob, jak fungovat v rámci všech omezení, a jsem rád, že u nás v NaturaMedu jsme se s tím velmi dobře popasovali. Náš obor díky zvýšenému zájmu o vitamíny a doplňky stravy rostl celosvětově a naší společnosti se dařilo. Jsme si vědomi toho, že ne všichni takové štěstí měli, a snažíme se tento úspěch vracet a pomáhat tam, kde je to nejvíce třeba. Na extraligu do Budvar arény jsem se těšil a nepřipouštěl si, že by nás covid takto mohl odříznout. Těšil jsem se, jak budu chodit společně se synem do Budvar arény a budu v něm budovat lásku k hokeji. Moc si přeji, aby mohl chodit opět plný dům a Motor mohl mít za zády nejlepší fanoušky v lize.

Na co se nejvíce těšíte v příští sezoně?
Nad svá očekávání stavím svou radost z budoucích úspěchů Motoru. Věřím, že s novými posilami tým poroste a podívá se v této sezóně do play-off. Doufejme, že to bude za plné podpory fanoušků.

Moc děkujeme za přání i za podporu našeho klubu!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....