Banes Motor České Budějovice
21.11.2023, Lukáš Mareš

Do pater i pod zem aneb dobrodružství týmu U11

Spolupráce mládežnické sekce českobudějovického Motoru s Centrem ARPIDA je dobře známou věcí. Řada našich týmů měla v minulosti možnost Centrum navštívit, případně přivítat jeho klienty v domácím prostředí zimního stadionu. Během pondělního odpoledne dne 20. 11. do ARPIDY zavítali Motoráci z kategorie U11, které doprovodili asistent trenéra Filip Řehout a mentální kouč Lukáš Mareš.

Naši mladíci zde absolvovali komentovanou prohlídku pod vedením sociální pracovnice Mgr. Dany Kopecké. Během ní měli možnost projít si prostory Centra, nakouknout do zákulisí školních tříd a seznámit se s programem, který je v ARPIDĚ pro děti v podobném věku jako oni sami během dne připraven. Zájemci si přitom vyzkoušeli některé z pomůcek, které dětem s tělesným postižením usnadňují práci ve vyučování. Nechyběly ani zvídavé dotazy, které byly našim borcům ochotně zodpovězeny. Následně kluci prozkoumali rozsáhlý sklep pod Centrem, kterým je provedl pracovník ARPIDY Mgr. Jaromír Novák. Návštěvu jsme ukončili ve společné jídelně, kde se náš tým mimo jiné dozvěděl o blížícím se zápase A-týmu Motoru pro Centrum ARPIDA, které proběhne ve středu 20. 12. od 17:30 v Budvar aréně. Soupeřem Motoru bude Olomouc. Kluci měli možnost prohlédnout si motorácký dres, ve kterém se odehrálo benefiční utkání před dvěma lety, a rovněž darovanou brankářskou hůl Dominika Hrachoviny, kterou budou moci fanoušci Motoru po prosincovém zápase vydražit. Děkujeme za další skvělé přijetí a těšíme se na viděnou v prosinci!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....