Banes Motor České Budějovice
04.01.2024, Zbyněk Rýpar

Na vánočním turnaji ročníku 2016 obsadili malí motoráci druhé místo!

Na poslední pátek roku 2023 byl naplánován turnaj ročníku 2016, tedy naší Základny C. Do českobudějovické Budvar arény přijeli dva jihočeské celky - TJ Jiskra Třeboň a TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí, a jeden plzeňský tým - Celtic Warriors. Trenér Daniel Hengerič nasadil do domácího turnaje hned tři družstva - Žraloky, Medvědy a Tygry. A poslední jmenovaný celek si vedl ze všech našich družstev nejlépe, když obsadil druhé místo!

Turnaj se hrál formátem "každý s každým" paralelně na dvou hřištích dle pravidel minihokeje po 24 minutách na jeden zápas. Turnaj byl dramatický až do samotného konce, kdy se rozhodlo o konečném pořadí až v posledním utkání! "Celý turnaj provázela skvělá atmosféra a samotný turnaj byl velice vyrovnaný a tak se do toho mnohdy museli vložit rodiče, kteří parádně fandili a hnali kluky celý turnaj," okomentoval turnajové dění trenér ZC Daniel Hengerič. Vítězem turnaje se nakonec stal tým Celtic Warriors, který neokusil hořkost porážky po celý turnaj. Všechny týmy si odnesly medaile a první tři celky i pohár. Největší úspěch u dětí však měly "rychlé špunty". Při samotném vyhlašování turnajových výsledků byli přítomni i dva hráči našeho A týmu - Josef Koláček a Tomáš Chlubna, kteří předávali účastníkům turnaje ceny.

Konečné pořadí:

1. místo - Celtic Warriors
2. místo - HC Motor Tygři
3. místo - TJ Lokomotiva Veselí
4. místo - HC Motor Žraloci
5. místo - HC Motor medvědi
6. místo - TJ Jiskra Třeboň

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....