Banes Motor České Budějovice
09.11.2012, Radek Papáček

HC MOUNTFIELD na výpomoc získal brankáře Lakosila

Extraligový HC MOUNTFIELD řeší doplnění svého kádru na brankářském postu. Při zranění Jakuba Kováře a Lukáše Sáblíka klub na výpomoc získal Vlastimila Lakosila z Mladé Boleslavi. „Domluvili jsme se na vyřízení střídavého startu Vlastimila Lakosila z Mladé Boleslavi do HC MOUNTFIELD do konce právě probíhající sezony,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer Jihočechů.

Třiatřicetiletý Vlastimil Lakosil poslední šest sezon působil převážně na Slovensku. Před letošní sezonou pak zamířil do Mladé Boleslavi. „K mladému Pavlu Kantorovi jsme hledali gólmana se zkušenostmi z extraligy. Toto Vlastimil Lakosil splňuje, zkušenosti s českou nejvyšší soutěži nasbíral během svého dřívějšího působení v Třinci. V pondělí se připojí do tréninku s naším mužstvem,“ sděluje Petr Sailer, sportovní manažer HC MOUNTFIELD.

Vlastimil Lakosil se tak v českobudějovickém brankovišti nyní stane kolegou jednadvacetiletého Pavla Kantora, v současnosti gólmanské jedničky HC MOUNTFIELD. „Jsme přesvědčeni, že Vlasta Lakosil bude Pavlu Kantorovi dobrým parťákem a v případě potřeby za něj dokáže také plnohodnotně zaskočit,“ dodává Petr Sailer.


Hráči zvou fanoušky v neděli na otevřený trénink

Hokejisté HC Mountfield se chystají nechat se zkontrolovat svými příznivci, jak trénují během reprezentační přestávky. Hráči a trenéři totiž zvou v neděli 11. listopadu 2012 od 10:00 hod. na otevřený trénink v Budvar Aréně všechny své fanoušky a příznivce. Nenechte si ujít možnost před nedělním obědem navštívit trénink oblíbeného týmu a sledovat při práci trenéry a kompletní mužstvo.

Vstup do Budvar Arény do sektoru A3 bude vchodem nad pokladnou č. 1.

Zcela zblízka bude navíc práci trenéra Petera Draisaitla sledovat pan Lukáš Svoboda, první v pořadí hry Moje pětka po 1. čtvrtině základní části.

Na Lukáše čeká atraktivní zážitek, kdy nahlédne do zákulisí týmu, přímo v trenérské kabině se seznámí s Peterem Draisaitlem a jeho kolegy Radkem Bělohlavem a Romanem Turkem. Trenéry tak navštíví při přípravě na tréninkovou jednotku a poté zblízka bude sledovat její průběh.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....