Banes Motor České Budějovice
01.03.2013, HC MOUNTFIELD

HC MOUNTFIELD prodloužil smlouvy se sportovním vedením klubu

Hokejisty z jihu Čech v příští hokejové sezoně povedou nadále jako trenéři Peter Draisaitl, Radek Bělohlav a Roman Turek, za jejichž práci zodpovídá Petr Sailer. „Probíhající sezona sice ještě zdaleka není u svého konce a na její hodnocení bude ještě dostatek času. Představenstvo klubu je však s probíhající prací sportovního vedení natolik spokojeno, že se po vzájemné dohodě rozhodlo prodloužit všechny smlouvy jeho členů i na nadcházející sezonu,“ uvedl Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer HC MOUNTFIELD.
Trenéři Peter Draisaitl (vpravo) a jeho kolega Radek Bělohlav.

Hokejový klub z Českých Budějovic před startem letošní sezony vyhlásil změnu ve své vizi. Jihočeši chtěli jít krok za krokem. Vedle angažování nových trenérů tak výrazně obměnili také hráčský kádr, ve kterém dali příležitost mladým hráčům a odchovancům klubu s vidinou budování perspektivního mužstva do nadcházejících sezon.

„Jednoduše chceme, aby na započatou práci navázali také v příští hokejové sezoně,“ dodává Zdeněk Blažek, nejvyšší muž vedení klubu.

HC MOUNTFIELD tak v sezoně 2013/2014 v roli hlavního trenéra povede Peter Draisaitl. Kolegy mu budou trenér Radek Bělohlav a trenér brankářů Roman Turek. Jejich práci nadále rovněž zastřeší sportovní manažer Petr Sailer.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....