Banes Motor České Budějovice
03.09.2013, Redakce

První přestupová bomba - přichází Václav Skuhravý

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Nedávno vedení HC Motor České Budějovice slíbilo fanouškům atraktivní posily. V Malši ještě neuplynulo mnoho vody a první "velká ryba" je tu. Útočnou sílu mužstva přichází zvýšit Václav Skuhravý. Trenéři s ním počítají na místo prvního centra vedle Aleše Kotalíka.

Do začátku sezóny již mnoho času nezbývá, ale stále jsou na trhu atraktivní hráči. Jeden z nich uvízl i v síti nového českobudějovického klubu. Václav Skuhravý je zkušený bijec, který by měl zvýšit útočnou sílu Motoru. Hodně se spoléhá na jeho spolupráci s dalším ostříleným borcem Alešem Kotalíkem. S vedením klubu podepsal smlouvu na rok a již zítra by se měl objevit na tréninku mužstva.

Václav Skuhravý je vůdčí osobnost v kabině i na ledové ploše, výborný hokejista s nepřehlédnutelnou postavou. Většinu své bohaté kariéry prožil v Karlových Varech, kde tým jako kapitán dovedl k mistrovskému titulu. Celkem odehrál 664 extraligových zápasů, vstřelil v nich 160 branek a přidal ještě 197 asistencí. V reprezentačním dresu odehrál 37 zápasů a vstřelil 5 gólů. Zahrál si i na mistrovství světa v roce 2008 v Kanadě.


FOTO: www.hokejkv.cz
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....