Banes Motor České Budějovice
01.10.2013, Redakce

Originální první dresy Motoru jdou do aukce!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Přesně po 21 letech vyjel 20. srpna na led v Českých Budějovicích tým s názvem Motor. Opět po dlouhých desetiletích měli hráči na dresech proslavené =M= a dresy svítily v kdysi tradiční žluté barvě. Právě tyhle dresy teď můžete získat v aukci!
Jedinou výjimku tvoří dres kapitána Aleše Kotalíka. Ten do prvního duelu nemohl nastoupit kvůli zranění a jeho dres byl vydražen na dobročinné účely už při akci Svachovka Golf Open, kde se vybralo pro společnost Bazalka České Budějovice celkem úctyhodných 123 467 Kč! Rodiče malé Renatky si tak mohou pořídit speciální autosedačku a Bazalka získá dostatek prostředků pro vybavení své nové školky a školy.



Podepsaný dres Aleše Kotalíka byl vydražen za více než 14 000 Kč! Překoná ho některý ze spoluhráčů? To je jen na vás! Ukažte, jak moc milujete Motor a získejte originální hraný dres z přípravy. Až jednou budete vyprávět vnoučatům, že v tomhle dresu se začala psát novodobá historie nejslavnějšího jihočeského klubu, bude to teprve ta pravá hokejová relikvie.

Aukce bude probíhat celý říjen, skončí přesně 31. 10. v 16 hodin!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....