Banes Motor České Budějovice
01.11.2013, Michal Špírek

Hráčem měsíce října jste zvolili obránce Lukáše Kříže!

Rekordní počet hlasujích rozhodoval o tom, kdo zvítězí v anketě Hráč měsíce října. Fanoušci nakonec ukázali na dvacetiletého beka Lukáše Kříže. Ten je tak už nyní připraven odpovídat na vaše dotazy v offline rozhovoru!

Výsledky hlasování

V hlasování v anketě Hráč měsíce, uspořádané na webu hcmotor.cz, jste vybírali nejlepšího hokejistu z českobudějovického kádru za měsíc říjen. Do ankety dorazilo rekordních 750 hlasů. A jaké byly výsledky?

1. Lukáš Kříž - 46% hlasů
2. Luboš Rob - 35% hlasů
3. Václav Skuhravý - 15% hlasů

Další v pořadí byla gólmanská dvojice Dominik Halmoši a Hynek Kůdela.

Hráč měsíce října: LUKÁŠ KŘÍŽ

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 9
Kanadské bodování: 2+0
+/-: -1
Trestné minuty: 2

Lukáš Kříž v říjnu zaujal nejen dvěma přesilovkovými brankami, které výrazně pomohly k vítězství nad Třebíčí a Kadaní. Oceneněna byla i jeho spolehlivost, přes Kříže totiž jen tak žádný útočník neprojde a bránit zvládá Kříž bez pomoci faulů. Lukáš Kříž patří k nejvíce vytěžovaným obráncům a důvěru v něj vloženou trenéru Bělohlavovi s přehledem splácí.

Kříž svou dosavadní kariéru spojil s jihočeským hokejem, z mládežnických kategorií si stihl odskočit i do dvou zápasů extraligy. Loni pak působil převážně v prvoligovém Písku. Patřil k mládežnickým reprezentantům, v minulé sezóně odehrál tři zápasy za reprezentační dvacítku.

Lukáše Kříže jste zvolili Hráčem měsíce října a my vám přinášíme jedinečnou možnost se hokejisty zeptat na to, co vás zajímá:

!!! OTÁZKY NA LUKÁŠE KŘÍŽE POKLÁDEJTE ZDE !!!

Předchozí výsledky ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Vítěz: Dominik Halmoši (74% hlasů), 2. Aleš Kotalík (16%), 3. Jiří Ferebauer (7%)
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....