Banes Motor České Budějovice
03.03.2014, Michal Heřman, Lukáš Dvořák

VIDEO: Hráči na závěr tréninku absolvovali sprinty

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Sice už zbývá pouze jedno místo, které tým odsoudí do barážových bojů, situace se však nepříjemně komplikuje, proto potřebují českobudějovičtí hokejisté v dalším domácím utkání s Kadaní naplno bodovat. Tomuto duelu nyní naplno podřizují vše. Pod pečlivým dozorem trenérské dvojice se proto tvrdě připravují, aby před domácími diváky odčinili nepřesvědčivé výkony v play-out.

Hráči ČEZ Motor České Budějovice měli před startem nadstavbové části náskok na baráž 9 bodů, což značilo celkem poklidný rozdíl. Jenže vstup do play-out se Jihočechům nepovedl a po vybojované výhře v prodloužení nad Mostem přišly porážky s Ústím nad Labem a naposledy v Šumperku.

Právě zápas v Šumperku se týmu vůbec nepovedl a po debaklu 2:8 musí opět řešit nepříjemné myšlenky kolem baráže. Obránce Jan Platil tento zápas označil na nejhorší duel sezony. Platil, který má v play-out ze všech hráčů vůbec nejlepší bilanci +/-, hovořil před utkáním s Kadaní před kamerou klubové TV. Na rozhovor se můžete podívat již v úterý v rámci představovacího článku na Kadaň.

Prozatím se můžete podívat na část závěru dnešního tréninku, ve kterém hráči absolvovali sprinterskou pětiminutovku. „Nikdo si tady nepřipouští, že bychom šli do baráže a fanouškům mohu slíbit, že i v trénincích makáme naplno. Věřím, že ve středu uhrajeme všechny body,“ dodal Platil.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....