Banes Motor České Budějovice
08.03.2014, Redakce

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. z 5.3.2014

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Ve středu 5.3. zasedala správní rada HC České Budějovice a zápis z jejího jednání je k dispozici veřejnosti.

Přítomni:
- Petr Havlátko
- Milan Janoušek
- Jan Ryba
- Milan Šesták

Jednat se počalo v 17:00 hodin dne 5.3.2014.

1.) Představení

Představení priorit jednotlivých členů nově zvolené Správní rady (dále jen SR), včetně jejich vizí o fungování HC. Správní rada se shodla, že je potřeba bezodkladně jednat s klíčovými partnery, HC ČEZ Motor a.s., zástupci města České Budějovice, Jihočeského kraje, kdy primárním cílem je nalezení konsensu ohledně fungování mládežnického klubu.

2.) Informace

Petr Havlátko seznámil nové členy SR s fungováním, strukturou a posláním HC. Dále informoval přítomné o telefonickém rozhovoru s bývalým členem SR p. Ratajem, kde ho požádal o předání schváleného zápisu z Valné hromady HC, včetně prezenční listiny a dokumentů týkající se VH, konané dne 3.3.2014.
Správní rada zadala sportovnímu manažerovi Aleši Krátoškovi předložit následující podklady odrážející aktuální situaci klubu.
a) Správu o finanční situaci, závazky a pohledávky.
b) Informaci o aktuálních problémech, smluvních, organizačních, sportovních.
c) Předložení veškerých smluvních ujednání, sponzorských, trenérských, atd.

3.) Volba prezidenta a víceprezidenta

Stávající členové Správní rady se dohodli, že volba prezidenta a víceprezidenta bude provedena až po doplnění SR na plný stav – to je po kooptaci pátého člena.

4.) Pověření

Správní rada pověřila Petra Havlátka, aby zajistil v brzké době setkání s představiteli ČEZ Motor a.s.

Jednání správní rady ukončeno v 19:00 hodin.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....