Banes Motor České Budějovice
11.03.2014, Michal Špírek

Luboš Rob: Hrát tam, kde vás hokej naučili, je paráda!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V osmnácti letech dostává na ledě hodně prostoru a důvěru v něj vkládanou Luboš Rob splácí. Pravidelně boduje a věří, že v příští sezóně i jeho góly pomůžou Motoru k daleko lepšímu umístění. A o tom, že je Luboš Rob "Budějčák" jak poleno, vás přesvědčí jeho odpovědi v offline rozhovoru.

OFFLINE ROZHOVOR S HRÁČEM MĚSÍCE: LUBOŠ ROB

Rob nasbíral v hlasování v anketě Hráč měsíce února 53 % hlasů (více k anketě zde) a příznivci HC Motor mu tak mohli pokládat dotazy v offline rozhovoru.

A co v něm českobudějovický hráč prozradil? Luboš Rob má hokej v genech, hrál ho tatínek Luboš a oba dědečkové - František Rob a Jaroslav Pouzar. A právě vítěze tří Stanleyových pohárů, Jaroslava Pouzara, označil Rob za svůj hokejový vzor. "To, co dokázal v hokejovém i v osobním životě, je neuvěřitelné. Z dnešních hokejistů se mi pak líbí David Krejčí, Evgeni Malkin a Roman Červenka."

Fanoušek fotbalové Chelsea a student střední školy polytechnické také přiznal, že i když nastupuje, stejně jako Malkin, s číslem 71, raději by na zádech nosil čísla 11 nebo 23. Útočník posílá fanouškům týmu ČEZ Motor tento vzkaz:

"Chtěl bych strašně moc poděkovat za vaše dotazy, moc si toho vážím! Na některé otázky jsem neodpověděl, nebo jen krátce, protože je chci shrnout v tomhle článku.

1) Fanoušci - Co k tomu říct, je to prostě neuvěřitelné, jak nás podporujete po celou sezonu, ať už na domácích zápasech nebo na výjezdech (Jihlava = to bylo neskutečný!, Beroun atd). Je velký rozdíl, když se hraje v Kadani před dvě stě lidmi, nebo u nás, kde přijdou tři čtyři tisíce. Pro nás hráče to je výborný!

2) Moje cíle a sny - Hrát dospělý hokej v ČB byl pro mě vždy jeden z mých největších snů! Moc si toho vážím, jakou dostávám v mém věku příležitost. Na každý domácí zápas se strašně těším a jsem plný očekávání. Hrát ve svém rodném městě, kde vás hokej naučili a vychovali pro něj, to je paráda. Když jsem se vracel z HK, tak jsem si představoval, jak to bude všechno super a my budeme vyhrávat atd. Bohužel letos je ta sezona jaká je. Byl jsem z toho hodně zklamaný. Ale věřím, že příští rok to bude o něčem jiném a my budeme na opačné straně tabulky. A uděláme další krok k našemu společnému snu a tím je postup do extraligy. Dokud budu hrát za MOTOR, tak to je momentálně můj největší cíl a sen, vrátit extraligu tam, kam opravdu patří! Protože tohle skvělý město, kde jsem se narodil, si to zaslouží!

Moje cíle jsou postupné, ať je to už zmiňovaný postup nebo MS 20. A co bude dál, to už záleží jenom na mně ;)

Napsal jsem to, jak to cítím. A ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za tu podporu v letošní sezoně!!!

Luboš Rob"

!!! KOMPLETNÍ OFFLINE ROZHOVOR S LUBOŠEM ROBEM ZDE !!!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....