Banes Motor České Budějovice
07.11.2014, Miroslav Mayer

HOCH Hockey Cup 2014 pro ročníky 2007

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Dne 8.11. 2014, tedy již tuto sobotu se v Budvar aréně na druhé ledové ploše bude konat turnaj ročníků 2007, tedy druhých tříd, pod názvem HOCH Hockey Cup 2014.
Dne 8.11. 2014, tedy již tuto sobotu se v Budvar aréně na druhé ledové ploše bude konat turnaj ročníků 2007, tedy druhých tříd, pod názvem HOCH Hockey Cup 2014.

Bude se zde prezentovat ten nejlepší um našich hokejových nadějí v této kategorii a přítomnost týmů s mezinárodní účastí je toho jasným důkazem. Kromě naší motorácké základny C se zde bude prezentovat také HC Sparta Praha, HC Bílí Tygři Liberec a HC Slovan Bratislava. Jak nám prozradil hlavní organizátor turnaje pan Štěpán Švarc, tak sportovní patronát turnaje přijal nynější hokejista druhé nejlepší hokejové ligy světa, KHL, pan Václav Nedorost, který má zároveň v naší hokejové základně svého syna a velice pravděpodobně bude stát i jako trenér na jedné ze dvou hokejových ploch minihokejového klání.

Dalším tahákem bude nově zavedená cena pro nejlepší gólmany turnaje, kterou bude osobně předávat pan Roman Turek a ceny pro nejlepší hráče turnaje, tak zvané All Stars, bude předávat také Milan Bartovič. Za náš klub se zúčastní oficiálního předávání pan prezident klubu Milan Janoušek, který přislíbil i závěrečné slovo.

Denis Mařík, asistent trenéra naší základny vyjádřil svou jistotu nad výhrou v turnaji jeho svěřenců navzdory faktu, že turnaj je tak silně obsazen. „Chceme zlato, to je jasný“, řekl trenér Mařík, který má v týmu také svého syna.

Přijďte povzbudit naše naděje na druhou hokejovou halu již tuto sobotu od 8:30, kdy začínáme zahajovacím utkáním proti Liberci.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....