Banes Motor České Budějovice
02.12.2014, Tisková zpráva

Sbírejte samolepky ze sušenek Motoru

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Tahle záležitost potěší určitě hlavně děti. Motor ještě vylepšil klubové sušenky a v krabičkách nyní kromě lahodných pochutin naleznete i samolepky hráčů! Ty pak můžete vlepit do připraveného alba a kompletní sbírku vám pak necháme podepsat od hráčů a ještě můžete vyhrát zájezd! Pro malého (ale i velkého) Motoráka ideální zábava!
Originální motorácké sušenky jsou v prodeji už cca. rok, k dostání jsou nejen v Budvar Aréně, ale také v prodejnách Terno a Jednota po celých jižních Čechách. Kromě Českých Budějovic třeba i v Bechyni, Borovanech, Lišově, Nových Hradech, Trhových Svinech, Třeboni, Týně, Velešíně a ve Zlivi. Od zápasu s Kladnem budou určitě ještě žádanější. V každé krabičce totiž bude i 5 samolepek s hráči ČEZ Motor České Budějovice. Ty je pak možné vlepit do alba, které bude ve fanshopu či v obchodech Terno taktéž k dispozici. V něm se lze mimo jiné dočíst i různé zajímovosti o jednotlivých hráčích a nechybí ani plakát celého mužstva.



Kromě radosti z dobrých sušenek a výlepu oblíbených hokejistů je tu ale ještě možnost vyhrát zájezd! Kdo bude mít album kompletně vylepené, tedy nasbírá a nalepí všechny hráče, a album přinese do 31. března 2015 na sekretariát klubu, tomu zajistíme podpisy od všech hráčů a navíc bude zařazen do slosování o zájezd hotelbusem do Říma pro 2 osoby od cestovní kanceláře Pangeo Tours. A to je určitě parádní lákadlo!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....