Banes Motor České Budějovice
01.02.2015, Michal Špírek

Hráčem měsíce ledna se stal Michal Švihálek!

ČESKÉ BUDĚJOVICE —Pátý měsíc sezóny, pátý vítěz ankety Hráč měsíce. Tentokrát tento titul připadl útočníkovi Michalu Švihálkovi, kterému tak můžete opět klást vaše dotazy.

Hráč měsíce

Z pěti domácích zápasů byl hned třikrát fanoušky vybrán mezi nejlepší trojici hráčů Michal Švihálek, jako jediný pak anketu o Hvězdu utkání dvakrát vyhrál. Hned za ním skončila brankářská opora Motoru Ondřej Bláha, který se za leden může pochlubit výtečnými statistikami, a kapitán Josef Straka, který opět dokázal nasbírat více než bod za zápas. Hráčem měsíce se ale stal Švihálek.

1. MICHAL ŠVIHÁLEK - Hvězda domácích zápasů: 2x první hvězda, 1x třetí hvězda
2. Ondřej Bláha - 8 z. (406 minut), úspěšnost zákroků 96,02%, 1 čisté konto, Hvězda domácích zápasů: 1x první hvězda, 1x druhá hvězda, 1x třetí hvězda
3. Josef Straka - 10 z., 4+9, Hvězda domácích zápasů: 3x druhá hvězda zápasu

Hráč měsíce ledna: MICHAL ŠVIHÁLEK

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 11
Branky: 3
Asistence: 5
+/-: 0
Trestné minuty: 35


Švihálek je sice "až" sedmým nejproduktivnějším hráčem ČEZ Motor, ale v lednu ukázal, že patří k těm největším bojovníkům v týmu. A je ochoten přijmout i roli bitkaře, ačkoliv svou povahou k tomu předtím nikdy moc netíhl. V lednu ale zasáhl hned do dvou bitek, Budvar arénu rozproudil pěstním soubojem s kadaňským Chrpou a benáteckým Miškovským. Michal Švihálek ukázal, že by za Motor i dýchal a fanoušci jeho budějovické srdce ocenili.

Útočník v lednu zaznamenal osm kanadských bodů, nejvíce v paměti mu asi zůstane dvoubodový příspěvek z Jihlavy, kdy vydatným dílem přispěl k vítězství.

Michal Švihálek - Hráč měsíce ledna!

!!! OTÁZKY NA MICHALA ŠVIHÁLKA POKLÁDEJTE ZDE !!!

Předchozí vítězové ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Ondřej Bláha
ŘÍJEN: Josef Straka
LISTOPAD: Tomáš Nouza
PROSINEC: Rok Pajič
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....