Banes Motor České Budějovice
02.01.2016, Karel Svoboda

Mládež: Pozvánka na víkend

ČESKÉ BUDĚJOVICE - První víkend roku 2016 sehrají svá soutěžní utkání pouze mladší dorostenci. Soutěže juniorky i staršího dorostu naberou plné obrátky až v týdnu následujícím. V Budvar Aréně bude k vidění pouze jediné utkání, ale s velice atraktivním soupeřem, s týmem HC Kometa Brno.

Mladší dorost A

Mladší dorostence čekají dva zajímavé zápasy. V sobotu 2.1. hostí na domácím ledě celek Komety Brno, který zatím v nadstavbové části podává výsledkově kolísavé výkony. V základní části se Budějovičtí utkali s Kometou dvakrát a výsledek pokaždé hořce připomínal reklamu na korejský vůz KIA. Na konci září utrpěl Motor domácí debakl v poměru 1:7 a v polovině listopadu si přivezl výsledkově shodnou nadílku z brněnského ledu. Naši dorostenci tedy mají Jihomoravanům co oplácet. Utkání začíná v Budvar Aréně v 17:00.

On-line přenos zde.


V neděli 3.1. zajíždějí dorostenci k dalšímu zápasu do Havlíčkova Brodu, se kterým mají naopak prozatím velice pozitivní bilanci. V prvním vzájemném zápase dosáhl Motor svého letošního nejvýraznějšího vítězství a rozstřílel svého soupeře 8:1. Na konci základní části pak dokázali Jihočeši zvítězit i na půdě soupeře v poměru 5:1. Povinnost tedy velí soupeře nepodcenit, ale důrazně bodovat „za plný počet“. Utkání začíná na havlíčkobrodském ledě ve 12:00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....