Banes Motor České Budějovice
04.01.2016, Karel Svoboda

Základna D vyhrála turnaj v Neratovicích

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Základna D (ročník 2009) zvítězila na turnaji 1. tříd, který se konal v sobotu 2.1.2016 na zimním stadiónu v Neratovicích.

Malí kloučci s velkým "M" na prsou odehráli celý turnaj velice dobře a nedali soupeřům ani náznak šance přemýšlet o hypotéze, jaké by to bylo, kdyby vítězný pohár neputoval na jih Čech. Velice potěšitelná jsou vyřčená slova trenérů soupeřů, kteří vesměs chválili Jihočechy a oceňovali, jaká jsou sehraná parta. Svůj první turnaj odchytal Čenda Jirgl, který podobně jako celý budějovický tým převedl výborný výkon a vychytal spousty šancí soupeřů.

text Momentka ze zápasu proti HC Lev Slaný

Výsledky

Motor – HC Lev Slaný 7 : 2
Branky: Hort Petr 3, Blengino Dario 2, Vostracký Lukáš, Cháb Adam

Motor – HC Kralupy nad Vltavou 9 : 5
Branky: Blengino Dario 2, Máče Štěpán, Hort Petr, Láf Theodor, Šíma Michal, Cháb Adam, Walter Mikuláš, Záviš David

Motor – HC Buldoci Neratovice 9 : 7
Branky: Cháb Adam, Hort Petr 2, Šíma Michal, Záviš David 3, Blengino Dario, Walter Mikuláš

Sestava HC Motor České Budějovice

Brankář: Jirgl Čeněk
Hráči: Leština Radim, Vostracký Lukáš, Kureš Jan, Kysilka Václav, Walter Mikuláš, Hort Petr, Láf Theodor, Blengino Dario, Záviš David, Máče Štěpán, Cháb Adam, Šíma Michal
Trenér: Vondruška Radek

Zhodnocení turnaje trenérem Radkem Vondruškou

V prvé řadě bych chtěl poděkovat organizátorům za pozvání na tento turnaj. Oceňuji perfektní organizaci. S výkonem našich kluků jsem spokojen. Zahráli jsme si tři krásná utkání, kluci bojovali jako kolektiv a myslím, že poměrně zaslouženě jsme v turnaji zvítězili. Jako trenéra mne velmi těší, že jsem ve hře viděl některé bruslařské a dovednostní prvky, které v tréninku pečlivě pilujeme. Samozřejmě děkuji i rodičům za výraznou podporu našeho mužstva a věřím, že i jim přinesl tento vítězný turnaj špetku radosti v novém roce 2016.

text Chvíle volna mezi zápasy.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....